LASTİK İŞ
ismail

Ora. Bostanoğlundan veda ziyareti

Gündem 15.08.2013 - 16:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Ora. Bostanoğlundan veda ziyareti

Gölcük Donanma Komutan Ora. Bülent Bostanoğlu, Gölcük İlçe Protokolüne seri ziyaretlerde bulunarak veda ziyaretlerini gerçekleştiriyor.

 Donanma Komutanı Ora. Bostanoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş´e bir veda ziyaretinde bulundu. Başkan Ellibeş, Gölcük Donanma Komutanı Or. Bostanoğlu’ nu Belediye Hizmet binası önünde hoş geldiniz Paşam diyerek karşıladı. Gölcük Donanma Komutan Ora. BülentBostanoğlu, Gölcük İlçe Protokolüne seri ziyaretlerde bulunarak veda ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Donanma Komutanı Ora. Bostanoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e bir veda ziyaretinde bulundu. Başkan Ellibeş,Gölcük Donanma Komutanı Or. Bostanoğlu' nu Belediye Hizmet binası önünde hoşgeldiniz Paşam diyerek karşıladı. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile Gölcük Belediyesi Hizmet Binasındaki Başkanlık makamında bir süre başbaşa sohbet eden Ora. Bostanoğlu,  Başkan Ellibeş ile son kez Gölcük ile ilgili çeşitli konularda karşılıklı istişarelerde bulundular.  Ora. Bostanoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e görevinde de başarılar temennisinde bulunarak, Gölcük her yönüyle farklı bir ilçe, buradan ayrılıyorum ama sizleri unutmayacağım dedi.  Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, iadeyiziyarette bulunan Ora. Bostanoğlu'na yapmış olduğu bu nazik ziyaretinde dolayı teşekkür edip günün anısına Gölcük Belediyesi Kültür Sanat Merkezi atölyelerinde yapılan Çini Tabak tablosu hediye edip, Deniz Kuvvetleri Komutanı olarak başlayacağı yeni görevinde üstün başarılar temennisinde bulunduğunu belirtti. Ora. Bostanoğlu'da, Gölcük'ün Donanma Kenti olduğunu bunun her zaman böyle anılacağını belirterek, Gölcük'te görev yapmaktan son derece onur vegurur duyduğunu belirterek, konuşmasının sonunda Başkan Ellibeş'e Donanmayı simgeleyen bir hediye takdim etti.  Başkan Ellibeş, Kıymetli komutanımız ile görev süresince uyumlu bir çalışma yaptık kendilerine bundan sonraki görevinde başarılar temenni ediyorum dedi. Donanma Komutanı Ora. Bülent Bostanoğlu'da Çini Tabaktaki Donanma Gemisi figürlü hediyenin güzel ve bir o kadarda anlamlı olduğunu belirterek teşekkür ediyorum dedi.  
Gölcük Donanma Komutan Ora. Bülent Bostanoğlu, Gölcük İlçe Protokolüne seri ziyaretlerde bulunarak veda ziyaretlerini gerçekleştiriyor.

 Donanma Komutanı Ora. Bostanoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş´e bir veda ziyaretinde bulundu. Başkan Ellibeş, Gölcük Donanma Komutanı Or. Bostanoğlu’ nu Belediye Hizmet binası önünde hoş geldiniz Paşam diyerek karşıladı.

Gölcük Donanma Komutan Ora. BülentBostanoğlu, Gölcük İlçe Protokolüne seri ziyaretlerde bulunarak veda ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Donanma Komutanı Ora. Bostanoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e bir veda ziyaretinde bulundu. Başkan Ellibeş,Gölcük Donanma Komutanı Or. Bostanoğlu' nu Belediye Hizmet binası önünde hoşgeldiniz Paşam diyerek karşıladı.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile Gölcük Belediyesi Hizmet Binasındaki Başkanlık makamında bir süre başbaşa sohbet eden Ora. Bostanoğlu,  Başkan Ellibeş ile son kez Gölcük ile ilgili çeşitli konularda karşılıklı istişarelerde bulundular.

 Ora. Bostanoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e görevinde de başarılar temennisinde bulunarak, Gölcük her yönüyle farklı bir ilçe, buradan ayrılıyorum ama sizleri unutmayacağım dedi.

 Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, iadeyiziyarette bulunan Ora. Bostanoğlu'na yapmış olduğu bu nazik ziyaretinde dolayı teşekkür edip günün anısına Gölcük Belediyesi Kültür Sanat Merkezi atölyelerinde yapılan Çini Tabak tablosu hediye edip, Deniz Kuvvetleri Komutanı olarak başlayacağı yeni görevinde üstün başarılar temennisinde bulunduğunu belirtti. Ora. Bostanoğlu'da, Gölcük'ün Donanma Kenti olduğunu bunun her zaman böyle anılacağını belirterek, Gölcük'te görev yapmaktan son derece onur vegurur duyduğunu belirterek, konuşmasının sonunda Başkan Ellibeş'e Donanmayı simgeleyen bir hediye takdim etti.

 Başkan Ellibeş, Kıymetli komutanımız ile görev süresince uyumlu bir çalışma yaptık kendilerine bundan sonraki görevinde başarılar temenni ediyorum dedi. Donanma Komutanı Ora. Bülent Bostanoğlu'da Çini Tabaktaki Donanma Gemisi figürlü hediyenin güzel ve bir o kadarda anlamlı olduğunu belirterek teşekkür ediyorum dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.