LASTİK İŞ

‘Tek istenilen Apo’yu serbest bırakmaktır’

Asayiş 15.07.2013 - 13:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

‘Tek istenilen Apo’yu serbest bırakmaktır’

Anayasa değişikliği hakkında açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Necati Erdurmuş, “Bugün anayasa değişikliği ile yapmak istedikleri tek şey Apo’yu serbest bırakmaktır" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Necati Erdurmuş anayasa değişikliği hakkında açıklama yaptı. Başkan Erdurmuş “Bugün anayasa değişikliği ile yapmak istedikleri tek şey Apo’yu serbest bırakmak. Kürt devletinin başına Apo’yu getirmek istiyorlar. Şu ana kadar Devlet Bahçeli ne demiş ise başbakan inkar etmiştir. Ama sonunda gördük ki sayın Bahçeli’nin her dediği bir bir ortaya çıktı. Başbakan yalanını kabul etmek zorunda kalmıştır. Bugün söylediğini yarım saat sonra inkar edebilen tek başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi. ‘SADECE ÜLKÜCÜ GENÇLİK ACI ÇEKİYOR’ Bugün olduğu gibi 80 İhtilal’ inde de sadece ülkücü gençliğin acı çektiğini belirten Başkan Erdurmuş “O zaman da çok sayıda üniversiteli, vatanını seven gençler hapislerde çürüdü. Bugün de baktığımızda durum yine aynı. Yine bu ülkenin aydınları hapislerde. O gün Kenan Evren konseyiyle diktatördü bugün de başbakan tek başına diktatör. Cumhurbaşkanı da özel kalem olmuş sanki her geleni onaylıyor. Böyle bir süreç var ülkemizde. Bugün Suriye’de olanlardan haberimiz yok. Gezi parkı olayı ile Suriye bataklığını kaybettiler. Bugün istedikleri gibi anayasa çıkarsa ülkenin durumu daha da kötü olacaktır” dedi.
Anayasa değişikliği hakkında açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Necati Erdurmuş, “Bugün anayasa değişikliği ile yapmak istedikleri tek şey Apo’yu serbest bırakmaktır" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Necati Erdurmuş anayasa değişikliği hakkında açıklama yaptı. Başkan Erdurmuş “Bugün anayasa değişikliği ile yapmak istedikleri tek şey Apo’yu serbest bırakmak. Kürt devletinin başına Apo’yu getirmek istiyorlar. Şu ana kadar Devlet Bahçeli ne demiş ise başbakan inkar etmiştir. Ama sonunda gördük ki sayın Bahçeli’nin her dediği bir bir ortaya çıktı. Başbakan yalanını kabul etmek zorunda kalmıştır. Bugün söylediğini yarım saat sonra inkar edebilen tek başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

‘SADECE ÜLKÜCÜ GENÇLİK ACI ÇEKİYOR’

Bugün olduğu gibi 80 İhtilal’ inde de sadece ülkücü gençliğin acı çektiğini belirten Başkan Erdurmuş “O zaman da çok sayıda üniversiteli, vatanını seven gençler hapislerde çürüdü. Bugün de baktığımızda durum yine aynı. Yine bu ülkenin aydınları hapislerde. O gün Kenan Evren konseyiyle diktatördü bugün de başbakan tek başına diktatör. Cumhurbaşkanı da özel kalem olmuş sanki her geleni onaylıyor. Böyle bir süreç var ülkemizde. Bugün Suriye’de olanlardan haberimiz yok. Gezi parkı olayı ile Suriye bataklığını kaybettiler. Bugün istedikleri gibi anayasa çıkarsa ülkenin durumu daha da kötü olacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.