LASTİK İŞ
ismail

“LEED FOR HOMES “EVLERİ GÖLCÜK TE !...

Gölcük 20.09.2014 - 14:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

“LEED FOR HOMES “EVLERİ GÖLCÜK TE !...

Kocaeli’nin “LEED FOR HOMES “sertifikalı ilk konut projesi “TWINKLE HOMES” Kavaklı’da inşa edilmeye başlanıyor. “LEED FOR HOMES “sertifikalı ilk konut projesinin temel atma töreni Belediye başkanı Mehmet Ellibeş'in katılımıyla gerçekleşti.

Törene Başkan Ellibeş'in yanı sıra CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri, Eczacı Turan Dumlu, MHP İl Başkan Yardımcısı Mustafa Cintaş ve Ergen ailesinin fertleri katıldı. Başkan Ellibeş törende bir konuşma yaparak Ergen ailesini tebrik etti. Ellibeş yaptığı açıklamada "Kavaklı Mahallesi Marmara depreminde büyük hasar görmüş bir mahallemiz. Depremden sonra adeta kaderine terk edilmişti. Ancak kısa sürede yapılan yardımlarla tekrar ayağa kalktı ve böyle Yalçın Ergen gibi kardeşlerimizin yatırımlarıyla çok daha güzel bir mahalle olacak. Ben kendilerini kutluyorum ve teşekkür ediyorum" dedi.  "YENİ MİMARİ YAKLAŞIMLARLA FARKLILIK YARATMAYA ÇALIŞMAKTAYIZ" Mimar Yalçın Ergen ise yaptığı açıklamada "Işıltılı, parıltılı anlamına gelen  ‘TWINKLE’ Ergsan İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin patentli  inşaat markası olarak hayata geçiyor. TWINKLE Projelerimiz Leed For Homes Sertifika adayı olarak proje ve inşaat süreçlerine başlamış bulunmaktadır. Bu sertifika, tasarım ve inşaat sürecini zora sokan maliyetli ve meşakkatli bir hedef olsa da bizler ERGSAN A.Ş olarak dünyanın kaynaklarının tükendiği, çevre zararlarının arttığı bu dönemde yeni mimari yaklaşımlarla farklılıklar yaratmaya çalışmaktayız. 99 depremlerinden sonra eski cazibesine kavuşmaya çalışan Gölcük için bizler de özel bir projeyle katkı sunmak istedik. “LEED FOR HOMES “ sertifikasının güvencesi altına aldığımız bu proje; imalattan başlayarak hayat boyu kullanım süreçlerini kapsayan, sürdürülebilir bir yaklaşım getirmektedir. Tasarım ve uygulamada estetik güzellik, uygun iç donanım vb hemen aklımıza gelebilecek beklentilere karşılık gelen bir projenin yanı sıra enerji verimliliği sağlayan, çevre dostu özellikleri olan bir yapılaşma Gölcük’te hayat bulacaktır" dedi.       
Kocaeli’nin “LEED FOR HOMES “sertifikalı ilk konut projesi “TWINKLE HOMES” Kavaklı’da inşa edilmeye başlanıyor. “LEED FOR HOMES “sertifikalı ilk konut projesinin temel atma töreni Belediye başkanı Mehmet Ellibeş'in katılımıyla gerçekleşti.
Törene Başkan Ellibeş'in yanı sıra CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri, Eczacı Turan Dumlu, MHP İl Başkan Yardımcısı Mustafa Cintaş ve Ergen ailesinin fertleri katıldı. Başkan Ellibeş törende bir konuşma yaparak Ergen ailesini tebrik etti. Ellibeş yaptığı açıklamada "Kavaklı Mahallesi Marmara depreminde büyük hasar görmüş bir mahallemiz. Depremden sonra adeta kaderine terk edilmişti. Ancak kısa sürede yapılan yardımlarla tekrar ayağa kalktı ve böyle Yalçın Ergen gibi kardeşlerimizin yatırımlarıyla çok daha güzel bir mahalle olacak. Ben kendilerini kutluyorum ve teşekkür ediyorum" dedi. 
"YENİ MİMARİ YAKLAŞIMLARLA FARKLILIK YARATMAYA ÇALIŞMAKTAYIZ"
Mimar Yalçın Ergen ise yaptığı açıklamada "Işıltılı, parıltılı anlamına gelen  ‘TWINKLE’ Ergsan İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin patentli  inşaat markası olarak hayata geçiyor. TWINKLE Projelerimiz Leed For Homes Sertifika adayı olarak proje ve inşaat süreçlerine başlamış bulunmaktadır. Bu sertifika, tasarım ve inşaat sürecini zora sokan maliyetli ve meşakkatli bir hedef olsa da bizler ERGSAN A.Ş olarak dünyanın kaynaklarının tükendiği, çevre zararlarının arttığı bu dönemde yeni mimari yaklaşımlarla farklılıklar yaratmaya çalışmaktayız. 99 depremlerinden sonra eski cazibesine kavuşmaya çalışan Gölcük için bizler de özel bir projeyle katkı sunmak istedik. “LEED FOR HOMES “ sertifikasının güvencesi altına aldığımız bu proje; imalattan başlayarak hayat boyu kullanım süreçlerini kapsayan, sürdürülebilir bir yaklaşım getirmektedir. Tasarım ve uygulamada estetik güzellik, uygun iç donanım vb hemen aklımıza gelebilecek beklentilere karşılık gelen bir projenin yanı sıra enerji verimliliği sağlayan, çevre dostu özellikleri olan bir yapılaşma Gölcük’te hayat bulacaktır" dedi. 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.