LASTİK İŞ

Hamam Odası'nda Ölü Bulundu !

20.07.2013 - 18:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Hamam Odası'nda Ölü Bulundu !

Yıldız Hamamı'nın dinlenme odasında kalp krizi geçiren 82 yaşındaki Selahattin Kaçtaş'ın cansız bedeni hamam görevlileri tarafından bulundu. Düzağaç MAhallesi 30 ada da ikamet ettiği belirlenen KAçtaş'ın yalnız yaşadığı öğrenildi. Zaman zaman Yıldız HAmamına gelerek banyo yaptığı belirtilen KAçtaş, bugün de yine hamam geldi. Bir süre sonra dinlenme odasına çekilen KAçtaş'dan uzun zaman ses çıkmamasından şüphelenen hamam görevlileri odayı yedek anahtarla açtılar.  İçeride KAçtaş'ın cansız bedeni ile karşılaşan hamam görevlileri hemen 112 acil servisi çağırdılar. Olay yerine gelen 112 ekibi, yaşlı adama kalp masajı yaptılarsa da çabaları sonuçsuz kaldı.  HAber : Mehmet SORGUN

Yıldız Hamamı'nın dinlenme odasında kalp krizi geçiren 82 yaşındaki Selahattin Kaçtaş'ın cansız bedeni hamam görevlileri tarafından bulundu. Düzağaç MAhallesi 30 ada da ikamet ettiği belirlenen KAçtaş'ın yalnız yaşadığı öğrenildi. Zaman zaman Yıldız HAmamına gelerek banyo yaptığı belirtilen KAçtaş, bugün de yine hamam geldi. Bir süre sonra dinlenme odasına çekilen KAçtaş'dan uzun zaman ses çıkmamasından şüphelenen hamam görevlileri odayı yedek anahtarla açtılar. 

İçeride KAçtaş'ın cansız bedeni ile karşılaşan hamam görevlileri hemen 112 acil servisi çağırdılar. Olay yerine gelen 112 ekibi, yaşlı adama kalp masajı yaptılarsa da çabaları sonuçsuz kaldı. 

HAber : Mehmet SORGUN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.