ANKET SANDIĞI GELİYOR

20.07.2013 - 17:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ANKET SANDIĞI GELİYOR

www.yenigolcuk.com internet sitemizde hafta başında başlayan " CHP'de belediye başkan adayı olarak kimi görmek istersişniz ?" başlıklı anketimiz, kimlikleri tarafımızca bilinen kişilerce " manüple" edilmi,ştir. Anketler, doğruya yakın eğilimleri öğrenmek için yapılır..Yeni Gölcük olarak bu anketi yayınlarken de amacımız vatandaşın ve partililerin bu konudaki eğilim ve düşüncesini ortaya koymaktı. Çıkacak sonuç elbette kesinlik taşımayacak, sadece kamuoyuna bir fikir verebilecekti.  Hafta başında belirttiğim " Efendi gibi bir anket yaptık" sözümüze rağmen bazı çevreler, ısrarla anketi manüple etmeye ve bir takım bilgisayar teknikleri ile oylar ile oynamaya başladılar... Gerçek hayatta,  Ne siyaset sahnesinde, ne sokakta bir halt olamayan, ezik, kişilik bunalımındaki bu kişilerin yaptıklarını kamuoytunun takdirine bırakıyorum.  Ve bu kişiliksiz yaratıklara " Hodri Meydan" diyorum. Yeni Gölcük olarak anket sandığını ANITPARK'a ve Değirmendere meydanına getiriyoruz. Ve diyorum ki; HAdi bakalım bunu da manüple edip, kamuoyunda olmayan isimlerinizi " yaymaya" çalışn.. Ersin AKBOYUN ...

www.yenigolcuk.com internet sitemizde hafta başında başlayan " CHP'de belediye başkan adayı olarak kimi görmek istersişniz ?" başlıklı anketimiz, kimlikleri tarafımızca bilinen kişilerce " manüple" edilmi,ştir.

Anketler, doğruya yakın eğilimleri öğrenmek için yapılır..Yeni Gölcük olarak bu anketi yayınlarken de amacımız vatandaşın ve partililerin bu konudaki eğilim ve düşüncesini ortaya koymaktı. Çıkacak sonuç elbette kesinlik taşımayacak, sadece kamuoyuna bir fikir verebilecekti. 

Hafta başında belirttiğim " Efendi gibi bir anket yaptık" sözümüze rağmen bazı çevreler, ısrarla anketi manüple etmeye ve bir takım bilgisayar teknikleri ile oylar ile oynamaya başladılar...

Gerçek hayatta, 

Ne siyaset sahnesinde, ne sokakta bir halt olamayan, ezik, kişilik bunalımındaki bu kişilerin yaptıklarını kamuoytunun takdirine bırakıyorum. 

Ve bu kişiliksiz yaratıklara " Hodri Meydan" diyorum. Yeni Gölcük olarak anket sandığını ANITPARK'a ve Değirmendere meydanına getiriyoruz. Ve diyorum ki;

HAdi bakalım bunu da manüple edip, kamuoyunda olmayan isimlerinizi " yaymaya" çalışn..

Ersin AKBOYUN ...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.