LASTİK İŞ
ismail

Turan Dumlu CHP'den Aday Oluyor !

27.07.2013 - 21:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Turan Dumlu CHP'den Aday Oluyor !

Eczacı Turan Dumlu sahaya iniyor...Uzun süreden beri Belediye Başkan adaylığı konusunda partilileri ve vatandaşlar tarafından baskı altında tutulan Eczacı Turan Dumlu kararını verdi. Turan Dumlu Pazartesi günü  adaylık başvurusu için CHP İlçe Başkanlığı'ndan başvuru dosyasını alıyor.  Yerel seçim sürecine girildiğinden beri sadece CHP'lilerden değil hemen her kesimden aday olması konusunda talep geldiğini söyleyen Eczacı Turan Dumlu " Gölcük halkına hayır diyemezdim" dedi. Gölcük'e hizmet için yola çıkacaklarını belirten Dumlu, Pazartesi günü başvuru dosyasını alacağını, Çarşamba günü ise basın açıklaması yapacağını belirtti. 

Eczacı Turan Dumlu sahaya iniyor...Uzun süreden beri Belediye Başkan adaylığı konusunda partilileri ve vatandaşlar tarafından baskı altında tutulan Eczacı Turan Dumlu kararını verdi. Turan Dumlu Pazartesi günü  adaylık başvurusu için CHP İlçe Başkanlığı'ndan başvuru dosyasını alıyor. 

Yerel seçim sürecine girildiğinden beri sadece CHP'lilerden değil hemen her kesimden aday olması konusunda talep geldiğini söyleyen Eczacı Turan Dumlu " Gölcük halkına hayır diyemezdim" dedi.

Gölcük'e hizmet için yola çıkacaklarını belirten Dumlu, Pazartesi günü başvuru dosyasını alacağını, Çarşamba günü ise basın açıklaması yapacağını belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.