LASTİK İŞ
ismail

Gölcük 29.07.2013 - 20:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

CHP'den belediye başkan adayı olacağını daha önce duyurduğumuz Eczacı Turan Dumlu az önce adaylık dosyasını aldı. Dumlu , CHP İlçe Teşkilatına giderek dosya için parasını yatırdı ve adaylık başvuru dosyasını aldı.  Öte yandan, CHP tarafından üye ve partililere geçilen SMS mesajında Eczacı Turan Dumlu'nun ÇArşamba günü saat 18.00'da adaylık açıklamasını yapacağı belirtildi ve partiller davet edildi. 

CHP'den belediye başkan adayı olacağını daha önce duyurduğumuz Eczacı Turan Dumlu az önce adaylık dosyasını aldı. Dumlu , CHP İlçe Teşkilatına giderek dosya için parasını yatırdı ve adaylık başvuru dosyasını aldı. 

Öte yandan, CHP tarafından üye ve partililere geçilen SMS mesajında Eczacı Turan Dumlu'nun ÇArşamba günü saat 18.00'da adaylık açıklamasını yapacağı belirtildi ve partiller davet edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.