LASTİK İŞ

Kocaeli 14.10.2016 - 13:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Yüksel Ercan bir açılış için gazetecilerin Niğde iline götürüldüğünü ancak Gebzeli hiç bir gazetecinin davet edilmediğini ifade etti.

İşte Yüksel Ercan'ın yaptığı o paylaşım KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN GEBZELİ GAZETECİLERE YAPTIĞI AYIP Her platformda Gebze ve çevre ilçelerini yere göğe sığdıramayan Kocaeli Büyükşehir yönetimi iş uygulamaya geldiğinde Gebze'yi Paspas yapmaktan asla çekinmiyor....... Niğde'de şehit Ömer Halisdemir adına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Anıtpark açılışı için yüzlerce siyasetçi-Bürokrat ve Gazeteci ordusundan oluşan heyete Gebze ilçesinde görev yapan tek bir gazetecinin dahil edilmemesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için çok büyük ve kabul edilemez bir ayıptır. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Genel sekreter Tahir Büyükakın-Başkan Danışmanı Ömer Polat ve Büyükşehir Basın Yayın Daire Başkan Hasan Yılmaz ve Basın yayın Dairesindeki görevliler Gebzeli gazetecilere karşı çok büyük ayıp etmişlerdir. Hadi bizi muhalif Gazeteci kategorisine koyduklarından davet etmemiş olabilirler ama 24 saat AK Partiyi yazan gazetecilere neden böyle bir Akredite yasağı konuldu onuda anlamış değiliz. Gebzeli gazetecilerin masrafları karşılayacağı paralarıda var şükür.. Çok ama çok ayıp.
Yüksel Ercan bir açılış için gazetecilerin Niğde iline götürüldüğünü ancak Gebzeli hiç bir gazetecinin davet edilmediğini ifade etti.

İşte Yüksel Ercan'ın yaptığı o paylaşım


KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN GEBZELİ GAZETECİLERE YAPTIĞI AYIP

Her platformda Gebze ve çevre ilçelerini yere göğe sığdıramayan Kocaeli Büyükşehir yönetimi iş uygulamaya geldiğinde Gebze'yi Paspas yapmaktan asla çekinmiyor....... Niğde'de şehit Ömer Halisdemir adına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Anıtpark açılışı için yüzlerce siyasetçi-Bürokrat ve Gazeteci ordusundan oluşan heyete Gebze ilçesinde görev yapan tek bir gazetecinin dahil edilmemesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için çok büyük ve kabul edilemez bir ayıptır. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Genel sekreter Tahir Büyükakın-Başkan Danışmanı Ömer Polat ve Büyükşehir Basın Yayın Daire Başkan Hasan Yılmaz ve Basın yayın Dairesindeki görevliler Gebzeli gazetecilere karşı çok büyük ayıp etmişlerdir. Hadi bizi muhalif Gazeteci kategorisine koyduklarından davet etmemiş olabilirler ama 24 saat AK Partiyi yazan gazetecilere neden böyle bir Akredite yasağı konuldu onuda anlamış değiliz. Gebzeli gazetecilerin masrafları karşılayacağı paralarıda var şükür..
Çok ama çok ayıp.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.