07.01.2017 - 19:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

Müşteri Hizmetlerine kızdı, kamyonla Vatan Bilgisayara daldı

İzmit'te akıllara durgunluk verecek bir olay yaşandı. İzmit, yeni Gölcük yolu üzerinde bulunan Vatan Bilgisayar isimli teknoloji magazasında oldukça hareketli anlar yaşandı. İddialara göre bir müşteri vatan Bilgisayarın Müşteri Hizmetleri yetkilileri ile satın aldığı bir cep telefonunun kendi istediği telefon olmadığını öne sürerek telefonu iade etmek istedi. Ancak müşteri hizmetleri yetkilileri ürünü değiştirmek yada geri almayı ret etmeleri üzerine kzıgın müşteri Vatan Bilgisayardan ayrıldı. Kızgın müşteri bir süre sonra Vatan Bilgisayara tekrar geri döndü, ancak bu kez kapıdan girmek yerine kamyonu ile Vatan Bilgisayara daldı. İş yerinde bulunan müşteriler ve çalışanların büyük bir panik yaşadı olay sonrası bölgeye çok sayıda polis sevk ekildi.  Polis kızgın kamyon sürücüsünü gözaltına alırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Müşteri Hizmetlerine kızdı, kamyonla Vatan Bilgisayara daldı

İzmit'te akıllara durgunluk verecek bir olay yaşandı.

İzmit, yeni Gölcük yolu üzerinde bulunan Vatan Bilgisayar isimli teknoloji magazasında oldukça hareketli anlar yaşandı. İddialara göre bir müşteri vatan Bilgisayarın Müşteri Hizmetleri yetkilileri ile satın aldığı bir cep telefonunun kendi istediği telefon olmadığını öne sürerek telefonu iade etmek istedi. Ancak müşteri hizmetleri yetkilileri ürünü değiştirmek yada geri almayı ret etmeleri üzerine kzıgın müşteri Vatan Bilgisayardan ayrıldı. Kızgın müşteri bir süre sonra Vatan Bilgisayara tekrar geri döndü, ancak bu kez kapıdan girmek yerine kamyonu ile Vatan Bilgisayara daldı. İş yerinde bulunan müşteriler ve çalışanların büyük bir panik yaşadı olay sonrası bölgeye çok sayıda polis sevk ekildi. 

Polis kızgın kamyon sürücüsünü gözaltına alırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.