Spor 20.06.2017 - 17:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

Geçtiğimiz ay tekrar Gölcük Spor Kulüp Başkanı seçilen Ahmet Şahin ve Yönetim Kurulu heyeti, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Gölcük Spor Kulübü Başkanı Ahmet Şahin, Kulübe yapmış olduğu destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen genel kurulda yapılan seçimlerle tekrardan göreve seçilen Başkan Ahmet Şahin ve beraberinde Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e nezaket ziyaretinde bulundu. Gölcük Spor Başkanı Ahmet Şahin  yönetim ve denetim kurulu üyelerinin tek tek tanıttı. Şahin bundan sonraki süreçte Gölcük Sporu hak ettiği en iyi yere taşımak için yönetici arkadaşlarıyla birlikte çok çalışacaklarını belirterek bu süreçte de Gölcük Belediyesinin destek ve yardımlarını beklediklerini söyledi.   Yapılan ziyaretten dolayı çok mutlu olan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Göreve tekrar seçilen Ahmet Şahin  arkadaşımızı ve yönetimini yürekten tebrik ediyorum. İnşallah el ele vererek Gölcük Spor’u hak ettiği seviyeye taşıyacağız. Şu anki spor sahamızın daha modern bir tesis haline gelmesi anlamında da gerekli girişimlere ve çalışmalara başlamış durumdayız. Gölcük’lü bütün vatandaşlarımızın ve sporseverlerimizin Gölcük Spor’a sahip çıkmalarını ve desteklemelerini rica ediyorum” dedi.
Geçtiğimiz ay tekrar Gölcük Spor Kulüp Başkanı seçilen Ahmet Şahin ve Yönetim Kurulu heyeti, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Gölcük Spor Kulübü Başkanı Ahmet Şahin, Kulübe yapmış olduğu destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen genel kurulda yapılan seçimlerle tekrardan göreve seçilen Başkan Ahmet Şahin ve beraberinde Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e nezaket ziyaretinde bulundu. Gölcük Spor Başkanı Ahmet Şahin  yönetim ve denetim kurulu üyelerinin tek tek tanıttı. Şahin bundan sonraki süreçte Gölcük Sporu hak ettiği en iyi yere taşımak için yönetici arkadaşlarıyla birlikte çok çalışacaklarını belirterek bu süreçte de Gölcük Belediyesinin destek ve yardımlarını beklediklerini söyledi.

 

Yapılan ziyaretten dolayı çok mutlu olan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Göreve tekrar seçilen Ahmet Şahin  arkadaşımızı ve yönetimini yürekten tebrik ediyorum. İnşallah el ele vererek Gölcük Spor’u hak ettiği seviyeye taşıyacağız. Şu anki spor sahamızın daha modern bir tesis haline gelmesi anlamında da gerekli girişimlere ve çalışmalara başlamış durumdayız. Gölcük’lü bütün vatandaşlarımızın ve sporseverlerimizin Gölcük Spor’a sahip çıkmalarını ve desteklemelerini rica ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.