LASTİK İŞ

Eğitim 03.07.2017 - 19:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

Özel Bilgili Kültür Ortaokulu öğrencisi Zehra Nil Sarışık, TEOG YEP (Yerleştirmeye Esas Puan) türüne göre tüm sınavlardan tam puan ve iki TEOG sınavından da 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi oldu. Öğrenci 500 tam puanla Lise türündeki istediği her okula girmeye hak kazanmıştır.

TEOG YEP (Yerleştirmeye Esas Puan) türüne göre 500 tam puanla Türkiye Birincisi Özel Bilgili Kültür Ortaokulu’ndan Özel Bilgili Kültür Ortaokulu öğrencisi Zehra Nil Sarışık, TEOG YEP (Yerleştirmeye Esas Puan) türüne göre tüm sınavlardan tam puan ve iki TEOG sınavından da 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi oldu. Öğrenci 500 tam puanla Lise türündeki istediği her okula girmeye hak kazanmıştır. Ayrıca özel Bilgili Kültür Ortaokulundan mezun olan 60 öğrenciden 20’si ilk 0/5’lik dilimde, 40 öğrencimiz de 0/10’luk dilimde olup Fen Liselerine girmeye hak kazandılar. Diğer öğrenciler ise istedikleri Anadolu Liselerine girebilecek durumda.   9. SINIF KAYITLARI BAŞLADI Özel Bilgili Kültür Anadolu Lisesi 9. Sınıf kayıtları başlamış olup, YEP Puanı(Yerleştirmeye Esas Puan) 400 ve üzeri olan öğrenciler erken kayıt ve bursluluk avantajlarından yararlanabilirler.Ayrıca tercihlerin önemini tüm öğrencilere tekrar hatırlatmak istiyoruz. İyi bir tercih, iyi bir lise ve iyi bir üniversite demektir. Kocaeli’ndeki tüm öğrencilerimiz Lise ve Üniversite tercihlerini Özel Bilgili Kültür Okulları ve Özel Kültür Temel Lisesi’nde Uzman Rehber Öğretmenler eşliğinde ücretsiz yaptırabilirler.
Özel Bilgili Kültür Ortaokulu öğrencisi Zehra Nil Sarışık, TEOG YEP (Yerleştirmeye Esas Puan) türüne göre tüm sınavlardan tam puan ve iki TEOG sınavından da 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi oldu. Öğrenci 500 tam puanla Lise türündeki istediği her okula girmeye hak kazanmıştır.

TEOG YEP (Yerleştirmeye Esas Puan) türüne göre 500 tam puanla Türkiye Birincisi Özel Bilgili Kültür Ortaokulu’ndan
Özel Bilgili Kültür Ortaokulu öğrencisi Zehra Nil Sarışık, TEOG YEP (Yerleştirmeye Esas Puan) türüne göre tüm sınavlardan tam puan ve iki TEOG sınavından da 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi oldu. Öğrenci 500 tam puanla Lise türündeki istediği her okula girmeye hak kazanmıştır. Ayrıca özel Bilgili Kültür Ortaokulundan mezun olan 60 öğrenciden 20’si ilk 0/5’lik dilimde, 40 öğrencimiz de 0/10’luk dilimde olup Fen Liselerine girmeye hak kazandılar. Diğer öğrenciler ise istedikleri Anadolu Liselerine girebilecek durumda.
 
9. SINIF KAYITLARI BAŞLADI
Özel Bilgili Kültür Anadolu Lisesi 9. Sınıf kayıtları başlamış olup, YEP Puanı(Yerleştirmeye Esas Puan) 400 ve üzeri olan öğrenciler erken kayıt ve bursluluk avantajlarından yararlanabilirler.Ayrıca tercihlerin önemini tüm öğrencilere tekrar hatırlatmak istiyoruz. İyi bir tercih, iyi bir lise ve iyi bir üniversite demektir. Kocaeli’ndeki tüm öğrencilerimiz Lise ve Üniversite tercihlerini Özel Bilgili Kültür Okulları ve Özel Kültür Temel Lisesi’nde Uzman Rehber Öğretmenler eşliğinde ücretsiz yaptırabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.