LASTİK İŞ

Spor 23.09.2017 - 16:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Gölcükspor, Pazarspor ile deplasmanda oynadığı maçı, ilk yarıda yediği gollerle 2-1 yenik tamamladı ve 2’inci deplasman maçından da evine eli boş döndü.

Gölcükspor’un tek golünü 25. Dakikada kaptan Sedat Cengiz attı. Bu mağlubiyet ile 4 puanda kalan Gölcükspor, ligdeki 5. Hafta maçını, Ankara Demirspor ile 27 Eylül Çarşamba günü evinde oynayacak İLK YARIYI 2-1 YENİK KAPADIK Gölcükspor, mutlak kazanmak amacıyla gittiği Rize deplasmanında karşılaştığı Pazarspor maçının ilk yarısını son dakikada frikikten yediği golle 2-1 geride tamamladı. Pazar İlçe Stadı’nda oynanan maçı Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, Futbol Şube Sorumlusu Hasan Şahin, Basın Sözcüsü Hasan Uzuner, Altyapı Sorumlusu Murat Ağacan ve Kulüp Müdürü İshak Tarcan, Şeref tribününden izlediler.  Maça hızlı başlayan evsahibi Pazarspor, 6. Dakikada sağ kanattan korner atışı kullandı, defansın kafayla uzaklaştırdığı top, ceza yayının üstünde Turgay’ın önünde kaldı. Bu oyuncunun 25 metreden sert ve düzgün şutu, 90 tabir edilen yere giderek gol oldu. Bu golden sonra toparlanan Gölcükspor, 25. Dakikada takım kaptanı Sedat Cengiz’in ceza sahası dışından attığı gole eşitliği sağladı. Ancak 44. Dakikada Emre Oral, ceza sahası çizgisi üstünde rakip oyuncuya yaptığı müdahaleye hakem faul verdi. Topun başına geçen ilk golün sahibi Turgay, vurduğu sert şutla kaleci İlyas’ı bir kez daha avladı ve ilk yarı Pazarspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.    2. DEPLASMANDAN DA BOŞ DÖNDÜK Temsilcimiz Gölcükspor, maçın 2. Yarısına ilk yarıya oranla daha derli toplu başladı. Ancak ağırlaşan zemin, top yapmayı seven oyuncularımızı oldukça olumsuz etkiledi. Sağlı sollu ataklarla, Pazarspor kalesini ablukaya alan Kırmızı-Siyahlılar bir türlü aradığı golü bulamadı. Teknik direktör Ramiz Soydaş, oyuna ilk hamlesini 76. Dakikada yaptı ve bu dakikada Ömer Faruk Boz çıktı, yerine Cenk Cengiz girdi. Ancak, beraberlik golünü bulamayan Gölcükspor, ağırlaşan zeminde oyundan düştü. Bu dakikadan sonra, oyunda başka gol olmayınca, Pazarspor Gölcükspor maçı, ilk yarıda atılan gollerle, 2-1 Pazarspor’un galibiyetiyle tamamlandı. Ligdeki 2’inci deplasman maçında da eli boş dönen Kırmızı-Siyahlılar, ligdeki 5. Hafta maçını, Ankara Demirspor ile 27 Eylül Çarşamba günü evinde oynayacak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.   PAZARSPOR: 2 – GÖLCÜKSPOR: 1   Stat: Pazar İlçe Satdı HAKEMLER: Yusuf Aydın **, Yakup Keçeci **, Fettullah Çetinelli **. PAZARSPOR: Salih Şenbaş **, Egemen Zengin **, Ufuk Bundukçu **, Emrecan Afacanoğlu **, Batuhan Yayıkçı **, Maksut Birben **, Fatih Şen **, M. Caner Alioğlu ** (Dk. 55 Kadir Yılmaz Çelik *), Önder Akdağ ** (Dk. 76 Altan Aksoy *), Turgay An ***, Sinan Uzun **. GÖLCÜKSPOR: İlyas Türengül **, Emre Oral **, Devrim Aksongur **, Onur Özcan **, Selim Dedekoç **, Sedat Cengiz **, Cihan İlkme **, Yunus Özdemir **, Ömer Faruk Boz * (Dk. 76 Cenk Cengiz *), Bahattin Saral **, Berke Bıyık **. GOLLER: Turgay An (Dk. 6 ve 44), Sedat Cengiz (Dk. 25) SARI KART: Emre Oral (Dk. 44)  
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Gölcükspor, Pazarspor ile deplasmanda oynadığı maçı, ilk yarıda yediği gollerle 2-1 yenik tamamladı ve 2’inci deplasman maçından da evine eli boş döndü.

Gölcükspor’un tek golünü 25. Dakikada kaptan Sedat Cengiz attı. Bu mağlubiyet ile 4 puanda kalan Gölcükspor, ligdeki 5. Hafta maçını, Ankara Demirspor ile 27 Eylül Çarşamba günü evinde oynayacak

İLK YARIYI 2-1 YENİK KAPADIK

Gölcükspor, mutlak kazanmak amacıyla gittiği Rize deplasmanında karşılaştığı Pazarspor maçının ilk yarısını son dakikada frikikten yediği golle 2-1 geride tamamladı. Pazar İlçe Stadı’nda oynanan maçı Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, Futbol Şube Sorumlusu Hasan Şahin, Basın Sözcüsü Hasan Uzuner, Altyapı Sorumlusu Murat Ağacan ve Kulüp Müdürü İshak Tarcan, Şeref tribününden izlediler.  Maça hızlı başlayan evsahibi Pazarspor, 6. Dakikada sağ kanattan korner atışı kullandı, defansın kafayla uzaklaştırdığı top, ceza yayının üstünde Turgay’ın önünde kaldı. Bu oyuncunun 25 metreden sert ve düzgün şutu, 90 tabir edilen yere giderek gol oldu. Bu golden sonra toparlanan Gölcükspor, 25. Dakikada takım kaptanı Sedat Cengiz’in ceza sahası dışından attığı gole eşitliği sağladı. Ancak 44. Dakikada Emre Oral, ceza sahası çizgisi üstünde rakip oyuncuya yaptığı müdahaleye hakem faul verdi. Topun başına geçen ilk golün sahibi Turgay, vurduğu sert şutla kaleci İlyas’ı bir kez daha avladı ve ilk yarı Pazarspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.   

2. DEPLASMANDAN DA BOŞ DÖNDÜK

Temsilcimiz Gölcükspor, maçın 2. Yarısına ilk yarıya oranla daha derli toplu başladı. Ancak ağırlaşan zemin, top yapmayı seven oyuncularımızı oldukça olumsuz etkiledi. Sağlı sollu ataklarla, Pazarspor kalesini ablukaya alan Kırmızı-Siyahlılar bir türlü aradığı golü bulamadı. Teknik direktör Ramiz Soydaş, oyuna ilk hamlesini 76. Dakikada yaptı ve bu dakikada Ömer Faruk Boz çıktı, yerine Cenk Cengiz girdi. Ancak, beraberlik golünü bulamayan Gölcükspor, ağırlaşan zeminde oyundan düştü. Bu dakikadan sonra, oyunda başka gol olmayınca, Pazarspor Gölcükspor maçı, ilk yarıda atılan gollerle, 2-1 Pazarspor’un galibiyetiyle tamamlandı. Ligdeki 2’inci deplasman maçında da eli boş dönen Kırmızı-Siyahlılar, ligdeki 5. Hafta maçını, Ankara Demirspor ile 27 Eylül Çarşamba günü evinde oynayacak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

 

PAZARSPOR: 2 – GÖLCÜKSPOR: 1

 

Stat: Pazar İlçe Satdı

HAKEMLER: Yusuf Aydın **, Yakup Keçeci **, Fettullah Çetinelli **.

PAZARSPOR: Salih Şenbaş **, Egemen Zengin **, Ufuk Bundukçu **, Emrecan Afacanoğlu **, Batuhan Yayıkçı **, Maksut Birben **, Fatih Şen **, M. Caner Alioğlu ** (Dk. 55 Kadir Yılmaz Çelik *), Önder Akdağ ** (Dk. 76 Altan Aksoy *), Turgay An ***, Sinan Uzun **.

GÖLCÜKSPOR: İlyas Türengül **, Emre Oral **, Devrim Aksongur **, Onur Özcan **, Selim Dedekoç **, Sedat Cengiz **, Cihan İlkme **, Yunus Özdemir **, Ömer Faruk Boz * (Dk. 76 Cenk Cengiz *), Bahattin Saral **, Berke Bıyık **.

GOLLER: Turgay An (Dk. 6 ve 44), Sedat Cengiz (Dk. 25)

SARI KART: Emre Oral (Dk. 44)




 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.