LASTİK İŞ
ismail

Asayiş 26.12.2017 - 18:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatını ziyarette etti. CHP liderinin Kemal Kılıçdarıoğlu'nun Kocaeli'yi Paris Yapacağım şeklindeki söylemine cevap veren Karaosmanoğlu “Kılıçdaroğlu Kocaeli değil izmit diyor. Kılıçdaroğlu Kocaeli'yi bilmediği için boşuna sallıyor. Kocaeli şu anda Paris gibi. Kocaeli Paris'ten daha güzel olma yolunda ilerliyor. Bizler Atatürk'ün yolundayız. Atatürk çağdaş, modern yolun takip edilmesini istiyordu. Bizler bunu yapıyoruz. Kocaeli Paris'ten daha da güzel bir kent” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatına iade-i ziyarette bulundu. Geçtiğimiz hafta Başkan Alp ve Yönetimi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret etmişti. Başkan Karaosmanoğlu'da iadei ziyarette bulunarak Başkan Alp ve Yönetimine hayırlı olsun dedi. Başkan Karaosmanoğlu'nu, Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, İlçe Başkanı idris Alp, Gençlik Kolları Başkanı Murat uzuner, Kadın Kolları Başkanı Saime Yalnız Yelken ve ilçe yöneticileri karşıladı. BİZE ÖRNEK OLUYORSUNUZ Başkan Alp, "Siyasetteki tecrübeniz ve çalışmalarınızla bizlere her zaman örnek oluyorsunuz. Mesela KOMEK ile hanım kardeşlerimize çok önemli çalışma fırsatında bulunuyorsunuz. Bugünkü ziyaretinizden çok mutlu olduk. Siz değerli başkanıma sonsuz teşekkür ediyorum" dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu "Bizim öyle bir liderimiz var ki milletini seven, milletini düşünen bir lider. Bu yüzden bizler her zaman daha çok çalışmak zorundayız. Sizlerin bahsettiği gibi KOMEK çok büyük bir yapı oldu. Bize KOMEK'in yıllık gideri 25 milyon TL'yi buluyor. Sadece spor konusunda 125 Eğitmenimiz var. KOMEK halkımızın çok değer verdiği ve önemsediği bir kurum oldu. Bütün KOMEK öğreticilerimizi  kadroya alıyoruz. Öğreticilerimiz yazında işsiz kalmayacak” KILIÇDAROĞLU KOCAELİ'Yİ BİLMEDİĞİ İÇİN BOŞ SALLIYOR CHP liderinin Kemal Kılıçdarıoğlu'nun Kocaeli'yi Paris Yapacağım şeklindeki söylemine cevap veren Karaosmanoğlu  “Kılıçdaroğlu Kocaeli değil izmit diyor. Kılıçdaroğlu Kocaeli'yi bilmediği için boşuna sallıyor. Kocaeli şu anda Paris gibi. Kocaeli Paris'ten daha güzel olma yolunda ilerliyor. Bizler Atatürk'ün yolundayız. Atatürk çağdaş, modern yolun takip edilmesini istiyordu. Bizler bunu yapıyoruz. Kocaeli Paris'ten daha da güzel bir kent” dedi.  BAŞKAN HALKIN YANINDA Ziyaret esnasına İzmit'te mendil satan bir kadın Başkan Karaosmanoğlu'nu telefonla aradı.  Başkan Karaosmanoğlu arayan kadının kendisine mendilini Zabıta ekiplerinin gösterdiği yerde satmasını istedi. Başkan Karaosmanoğlu, 'Bizlerden yardım isteyen halkımızı yalnız bırakamayız. Bizler her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Bu vatandaşımız geçen haftada ilaç alamadığı için aradı. Arkadaşları gönderip ilaçlarını almak istedik . Ancak reçetem yok siz para verin demiş. Vatandaşımzı bana 24 saat ulaşabiliyor” dedi. 
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatını ziyarette etti. CHP liderinin Kemal Kılıçdarıoğlu'nun Kocaeli'yi Paris Yapacağım şeklindeki söylemine cevap veren Karaosmanoğlu “Kılıçdaroğlu Kocaeli değil izmit diyor. Kılıçdaroğlu Kocaeli'yi bilmediği için boşuna sallıyor. Kocaeli şu anda Paris gibi. Kocaeli Paris'ten daha güzel olma yolunda ilerliyor. Bizler Atatürk'ün yolundayız. Atatürk çağdaş, modern yolun takip edilmesini istiyordu. Bizler bunu yapıyoruz. Kocaeli Paris'ten daha da güzel bir kent” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatına iade-i ziyarette bulundu.
Geçtiğimiz hafta Başkan Alp ve Yönetimi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret etmişti. Başkan Karaosmanoğlu'da iadei ziyarette bulunarak Başkan Alp ve Yönetimine hayırlı olsun dedi.
Başkan Karaosmanoğlu'nu, Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, İlçe Başkanı idris Alp, Gençlik Kolları Başkanı Murat uzuner, Kadın Kolları Başkanı Saime Yalnız Yelken ve ilçe yöneticileri karşıladı.

BİZE ÖRNEK OLUYORSUNUZ
Başkan Alp, "Siyasetteki tecrübeniz ve çalışmalarınızla bizlere her zaman örnek oluyorsunuz. Mesela KOMEK ile hanım kardeşlerimize çok önemli çalışma fırsatında bulunuyorsunuz. Bugünkü ziyaretinizden çok mutlu olduk. Siz değerli başkanıma sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu "Bizim öyle bir liderimiz var ki milletini seven, milletini düşünen bir lider. Bu yüzden bizler her zaman daha çok çalışmak zorundayız. Sizlerin bahsettiği gibi KOMEK çok büyük bir yapı oldu. Bize KOMEK'in yıllık gideri 25 milyon TL'yi buluyor. Sadece spor konusunda 125 Eğitmenimiz var. KOMEK halkımızın çok değer verdiği ve önemsediği bir kurum oldu. Bütün KOMEK öğreticilerimizi  kadroya alıyoruz. Öğreticilerimiz yazında işsiz kalmayacak”

KILIÇDAROĞLU KOCAELİ'Yİ BİLMEDİĞİ İÇİN BOŞ SALLIYOR
CHP liderinin Kemal Kılıçdarıoğlu'nun Kocaeli'yi Paris Yapacağım şeklindeki söylemine cevap veren Karaosmanoğlu  “Kılıçdaroğlu Kocaeli değil izmit diyor. Kılıçdaroğlu Kocaeli'yi bilmediği için boşuna sallıyor. Kocaeli şu anda Paris gibi. Kocaeli Paris'ten daha güzel olma yolunda ilerliyor. Bizler Atatürk'ün yolundayız. Atatürk çağdaş, modern yolun takip edilmesini istiyordu. Bizler bunu yapıyoruz. Kocaeli Paris'ten daha da güzel bir kent” dedi. 
BAŞKAN HALKIN YANINDA
Ziyaret esnasına İzmit'te mendil satan bir kadın Başkan Karaosmanoğlu'nu telefonla aradı.  Başkan Karaosmanoğlu arayan kadının kendisine mendilini Zabıta ekiplerinin gösterdiği yerde satmasını istedi. Başkan Karaosmanoğlu, 'Bizlerden yardım isteyen halkımızı yalnız bırakamayız. Bizler her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Bu vatandaşımız geçen haftada ilaç alamadığı için aradı. Arkadaşları gönderip ilaçlarını almak istedik . Ancak reçetem yok siz para verin demiş. Vatandaşımzı bana 24 saat ulaşabiliyor” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.