LASTİK İŞ
ismail

Asayiş 27.12.2017 - 11:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Kadın Kolları Yönetimi, kongrelerinin ardından yeni yönetim kurulu ile ilk toplantısını yaptı. Başkan Çimen, “Bizim hedefimiz partimizi hak ettiği yerlere çıkartmak. Artık daha zor bir döneme giriyoruz. Elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyacağız.

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, “Geçtiğimiz hafta Cuma günü olağan kongremizi, oldukça güzel bir havada gerçekleştirdik. Yönetim kurulumuzu yeniledik. Kongremize katılan katılmayan tüm partililerimize teşekkür ediyorum. Ümit ediyorum ki çok daha güzel bir dönem geçireceğiz” dedi. Mahallelere ve evlere daha çok gireceğiz Başkan Çimen, “Bizim hedefimiz partimizi hak ettiği yerlere çıkartmak. Artık daha zor bir döneme giriyoruz. Elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyacağız. Yönetim kurulunda olsun olmasın, tüm partili kadınlarımızın fikirlerine açığız. Bizlere güç katacak her fikri değerlendireceğiz. Mahallelere ve evlere daha çok gireceğiz. Yerel ve Genel Seçimlerde elimizden gelenin en iyisini hep beraber yapacağız. Genel başkanımızı geçtiğimiz Cumartesi günü ilçemizde ağırladık. Kadın kollarımıza herkes çok teşekkür etti. Kendisini en iyi şekilde ağırlamaya gayret ettik. Genel başkanımız, ilçemizin tüm kesimleriyle buluştu. Emeğinizden ötürü sizlere çok teşekkür ediyorum. Biz çok güzel bir şekilde kenetlendik” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Kadın Kolları Yönetimi, kongrelerinin ardından yeni yönetim kurulu ile ilk toplantısını yaptı. Başkan Çimen, “Bizim hedefimiz partimizi hak ettiği yerlere çıkartmak. Artık daha zor bir döneme giriyoruz. Elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyacağız.
CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, “Geçtiğimiz hafta Cuma günü olağan kongremizi, oldukça güzel bir havada gerçekleştirdik. Yönetim kurulumuzu yeniledik. Kongremize katılan katılmayan tüm partililerimize teşekkür ediyorum. Ümit ediyorum ki çok daha güzel bir dönem geçireceğiz” dedi.
Mahallelere ve evlere daha çok gireceğiz
Başkan Çimen, “Bizim hedefimiz partimizi hak ettiği yerlere çıkartmak. Artık daha zor bir döneme giriyoruz. Elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyacağız. Yönetim kurulunda olsun olmasın, tüm partili kadınlarımızın fikirlerine açığız. Bizlere güç katacak her fikri değerlendireceğiz. Mahallelere ve evlere daha çok gireceğiz. Yerel ve Genel Seçimlerde elimizden gelenin en iyisini hep beraber yapacağız. Genel başkanımızı geçtiğimiz Cumartesi günü ilçemizde ağırladık. Kadın kollarımıza herkes çok teşekkür etti. Kendisini en iyi şekilde ağırlamaya gayret ettik. Genel başkanımız, ilçemizin tüm kesimleriyle buluştu. Emeğinizden ötürü sizlere çok teşekkür ediyorum. Biz çok güzel bir şekilde kenetlendik” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.