LASTİK İŞ
ismail

Asayiş 01.01.2018 - 18:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in, 4 yıllık sunumunun yapıldığı toplantı Kongre Sarayı’nda gerçekleştirdi. Toplantıda sunumunu gerçekleştiren Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş 3 yıllık çalışmaları hakkında bilgi verirken, projelerinin yüzde 94’ünü hayata geçirdiklerini ifade etti. Başkan Ellibeş, “ 2014 yılında Gölcük halkına verdiğimiz sözlerin yüzde 94’ünü gerçekleştirdik. Özellikle 17 Ağustos Depreminden sonra, filiz gibi bir Gölcük doğdu. Biz her zaman halka hizmeti kendimize ilke edindik. Her zaman daha çok çalışmalıyız. Bu nedenle muhalefete gol attırmayalım. Muhalefetin ağzına malzeme vermeyelim” dedi.

 AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatının 93. İlçe Danışma AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İl Başkan Yardımcıları Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken, Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner, Belediye Meclis üyeleri, İlçe yöneticileri, mahalle başkanları ile çok sayıda partili katılım sağladı.   MİLLET EĞLENİRKEN BİZ ÇALIŞIYORUZ Kongre Sarayı’nda gerçekleşen 93. İlçe Danışma ve Yerel Yönetimler Şurası’nın açılış konuşmasını, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp yaptı. Başkan Alp,  “İşte AK Parti gücünü bundan ve sizlerden alıyor. Herkes bir yerlerde eğlenirken, bizler milletimiz adına daha iyi neler yapabiliriz adına gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu akşamki toplantımızda, Belediye Başkanımızın 4 yıllık icraatlarını sizlerle paylaşacağız. Sunumun sonunda soru cevap bölümünde yapılmasını istediğiniz ya da nelerin yapılmadığını sizlerle birlikte masaya yatıracağız. Ben bu duygu ve düşüncelerle hem sizin hem de tüm Gölcük halkının yeni yılını tebrik ediyor, 2018 yılının bir önceki yıldan daha iyi ve güzel olsun” dedi.   OYLARI YÜZDE 10 ARTTIRMALIYIZ AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Kocaeli olarak, Belediyecilik anlamında en başarılı illerden birisiyiz.   2014 yılında Gölcük’te aldığımız oyları yüzde 10 arttırmalıyız. 2014 yerel seçimlerinde aldığımız yüzde 45’lik oyumuzu sizlerin destek ve gayretleriyle yüzde 10 daha arttırmalıyız. Hedefimiz bu olmalı. Bu nedenle bugünden itibaren bizi çok zorlu bir seçim maratonu bekliyor.”   MUHALEFETE GOL ATTIRMAYALIM Başkan Ellibeş, “Belediyeciliğin içinde 40 yıllık deneyimim oldu. İlk işe 1978 yılında Muhasebe Katibi olarak başladım ve son 14 yıldır da Belediye Başkanlığı görevini yürütüyorum. 2014 yılında Gölcük halkına verdiğimiz sözlerin yüzde 94’ünü gerçekleştirdik. Özellikle 17 Ağustos Depreminden sonra, filiz gibi bir Gölcük doğdu. Biz her zaman halka hizmeti kendimize ilke edindik. Her zaman daha çok çalışmalıyız. Bu nedenle muhalefete gol attırmayalım. Muhalefetin ağzına malzeme vermeyelim” dedi. Biz Türkiye’nin en güçlü ve her geçen gün büyüyen bir partiyiz. Bakın 2004 seçimlerinde, Gölcük’te her geçen seçimden daha fazla oy aldık. Bizler 2019 yılında yapılacak olan seçimlerde ve yerel seçimde bu oy oranımızı arttırabilmek için çok çalışmalıyız.”  
Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in, 4 yıllık sunumunun yapıldığı toplantı Kongre Sarayı’nda gerçekleştirdi. Toplantıda sunumunu gerçekleştiren Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş 3 yıllık çalışmaları hakkında bilgi verirken, projelerinin yüzde 94’ünü hayata geçirdiklerini ifade etti. Başkan Ellibeş, “ 2014 yılında Gölcük halkına verdiğimiz sözlerin yüzde 94’ünü gerçekleştirdik. Özellikle 17 Ağustos Depreminden sonra, filiz gibi bir Gölcük doğdu. Biz her zaman halka hizmeti kendimize ilke edindik. Her zaman daha çok çalışmalıyız. Bu nedenle muhalefete gol attırmayalım. Muhalefetin ağzına malzeme vermeyelim” dedi.
 AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatının 93. İlçe Danışma AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İl Başkan Yardımcıları Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken, Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner, Belediye Meclis üyeleri, İlçe yöneticileri, mahalle başkanları ile çok sayıda partili katılım sağladı.
 
MİLLET EĞLENİRKEN BİZ ÇALIŞIYORUZ
Kongre Sarayı’nda gerçekleşen 93. İlçe Danışma ve Yerel Yönetimler Şurası’nın açılış konuşmasını, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp yaptı. Başkan Alp,  “İşte AK Parti gücünü bundan ve sizlerden alıyor. Herkes bir yerlerde eğlenirken, bizler milletimiz adına daha iyi neler yapabiliriz adına gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu akşamki toplantımızda, Belediye Başkanımızın 4 yıllık icraatlarını sizlerle paylaşacağız. Sunumun sonunda soru cevap bölümünde yapılmasını istediğiniz ya da nelerin yapılmadığını sizlerle birlikte masaya yatıracağız. Ben bu duygu ve düşüncelerle hem sizin hem de tüm Gölcük halkının yeni yılını tebrik ediyor, 2018 yılının bir önceki yıldan daha iyi ve güzel olsun” dedi.
 
OYLARI YÜZDE 10 ARTTIRMALIYIZ
AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Kocaeli olarak, Belediyecilik anlamında en başarılı illerden birisiyiz.   2014 yılında Gölcük’te aldığımız oyları yüzde 10 arttırmalıyız. 2014 yerel seçimlerinde aldığımız yüzde 45’lik oyumuzu sizlerin destek ve gayretleriyle yüzde 10 daha arttırmalıyız. Hedefimiz bu olmalı. Bu nedenle bugünden itibaren bizi çok zorlu bir seçim maratonu bekliyor.”
 
MUHALEFETE GOL ATTIRMAYALIM
Başkan Ellibeş, “Belediyeciliğin içinde 40 yıllık deneyimim oldu. İlk işe 1978 yılında Muhasebe Katibi olarak başladım ve son 14 yıldır da Belediye Başkanlığı görevini yürütüyorum. 2014 yılında Gölcük halkına verdiğimiz sözlerin yüzde 94’ünü gerçekleştirdik. Özellikle 17 Ağustos Depreminden sonra, filiz gibi bir Gölcük doğdu. Biz her zaman halka hizmeti kendimize ilke edindik. Her zaman daha çok çalışmalıyız. Bu nedenle muhalefete gol attırmayalım. Muhalefetin ağzına malzeme vermeyelim” dedi.
Biz Türkiye’nin en güçlü ve her geçen gün büyüyen bir partiyiz. Bakın 2004 seçimlerinde, Gölcük’te her geçen seçimden daha fazla oy aldık. Bizler 2019 yılında yapılacak olan seçimlerde ve yerel seçimde bu oy oranımızı arttırabilmek için çok çalışmalıyız.”  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.