Gölcük 14.01.2018 - 19:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Çetin Kocatürk ve Yönetimi dün sabah Gölcük basınına kahvaltı jestinde bulundu.

Kahvaltı programı Kavaklı Sahilinde bulunan Kardelen 2 Çay Bahçesinde gerçekleştirildi. Kocatürk, “Gazetecilerin her zaman yanındayız” Dün sabah gerçekleştirilen kahvaltı programına Gölcük basını katılım sağladı. Gölcük Basını Kültür Dernekleri Platformunun kahvaltı jestine teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi. Başkan Kocatürk, ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz Platform olarak kutluyoruz. Bugün sizler için gerçekleştirdiğimiz kahvaltı programımıza katılım sağladığınız için size teşekkür ediyorum. Siz Gazetecilerin görevlerinizin zor olduğunu biliyoruz. Bu yüzden Platform olarak Gazetecilere her zaman değer ve önem veriyoruz” dedi. Katılım yoğun oldu Dün Kavaklı Sahilinde bulunan Kardelen 2 Çay Bahçesinde gerçekleştirilen kahvaltı programına Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Üye dernek başkanları, Platform Kadın Kolları Başkanı Ayşe Denlikol ve Kadın üyeler, THK Gölcük Şube Başkanı Mustafa Cintaş ve basın mensupları katılım sağladı. Kahvaltı programı oldukça güzel ve renkli geçerken, Başkan Kocatürk, Gölcük Basınına ajanda hediye etti. İsim yazılacak  
Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Çetin Kocatürk ve Yönetimi dün sabah Gölcük basınına kahvaltı jestinde bulundu.

Kahvaltı programı Kavaklı Sahilinde bulunan Kardelen 2 Çay Bahçesinde gerçekleştirildi.

Kocatürk, “Gazetecilerin her zaman yanındayız”

Dün sabah gerçekleştirilen kahvaltı programına Gölcük basını katılım sağladı. Gölcük Basını Kültür Dernekleri Platformunun kahvaltı jestine teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi. Başkan Kocatürk, ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz Platform olarak kutluyoruz. Bugün sizler için gerçekleştirdiğimiz kahvaltı programımıza katılım sağladığınız için size teşekkür ediyorum. Siz Gazetecilerin görevlerinizin zor olduğunu biliyoruz. Bu yüzden Platform olarak Gazetecilere her zaman değer ve önem veriyoruz” dedi.

Katılım yoğun oldu

Dün Kavaklı Sahilinde bulunan Kardelen 2 Çay Bahçesinde gerçekleştirilen kahvaltı programına Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Üye dernek başkanları, Platform Kadın Kolları Başkanı Ayşe Denlikol ve Kadın üyeler, THK Gölcük Şube Başkanı Mustafa Cintaş ve basın mensupları katılım sağladı. Kahvaltı programı oldukça güzel ve renkli geçerken, Başkan Kocatürk, Gölcük Basınına ajanda hediye etti.

İsim yazılacak

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.