LASTİK İŞ

Gündem 29.01.2018 - 19:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şubesi üyesi 30 gazi Suriye’nin Afrin kentindeki terör hedeflerine yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) düzenlediği ’Zeytin Dalı Harekatı’na katılmak için askerlik şubesine dilekçe verdi

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Yunus Coşkun ve dernek üyeleri Kocaeli Asker Alma Bölge Başkanlığına giderek Afrin’e gerçekleştirilen operasyona Mehmetçiğe destek olmak amacıyla askere alınmak istediklerini ifade ettiler. Dernek başkanı Yunus Coşkun Kocaeli Asker Alma Bölge Başkan Vekili Kıdemli Albay Seyit Mehmet Fırat’ı ziyaret etti. ASKERLE ALINMAMIZI ARZ EDİYORUZ Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Yunus Coşkun görüşme sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün vatanımızın bölünmez bütünlüğü, Türk ulusunun egemenlik hakkı, terörizimle bir takım oyunlarla bozulmak istenmektedir. Vatanın bütünlüğüne yönelik terörist saldırılar hiç şüphesiz terör örgütlerinin insan hakları ve azınlıklar konusuna indirgenerek çok uluslu zeminlere taşıma gayretleri dikkati çekmektedir. Her gün bu saldırılar karşısında Atatürkçü düşünce sistemini bir yaşam felsefesi olarak benimseyen, uygulayan ve yaşatan Türk Silahlı Kuvvetleri en büyük caydırıcı güç olarak varlığını ve kararlılığını daima muhafaza edecektir. Dün olduğu gibi bugünde aynı inançla, bu aziz vatanın birliğine ve bölünmezliğine ve ulusal değerlerine karşı her zaman, kanımızı akıtmaya, canımızı feda etmeye gaziler olarak hazırız. İç ve dış düşmanlarımız bu hususta hiçbir zaman unutmasınlar, Suriye’de oynanan oyunları Türk Ordusu bozmuştur. Başta dost gibi görünen ABD, Almanya gibi ülkelere duyurulur. Bu duygu ve düşüncelerle biz Kocaeli gazileri olarak askere alınmamızı arz ediyoruz” diye konuştu.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şubesi üyesi 30 gazi Suriye’nin Afrin kentindeki terör hedeflerine yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) düzenlediği ’Zeytin Dalı Harekatı’na katılmak için askerlik şubesine dilekçe verdi

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Yunus Coşkun ve dernek üyeleri Kocaeli Asker Alma Bölge Başkanlığına giderek Afrin’e gerçekleştirilen operasyona Mehmetçiğe destek olmak amacıyla askere alınmak istediklerini ifade ettiler. Dernek başkanı Yunus Coşkun Kocaeli Asker Alma Bölge Başkan Vekili Kıdemli Albay Seyit Mehmet Fırat’ı ziyaret etti.

ASKERLE ALINMAMIZI ARZ EDİYORUZ
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Yunus Coşkun görüşme sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün vatanımızın bölünmez bütünlüğü, Türk ulusunun egemenlik hakkı, terörizimle bir takım oyunlarla bozulmak istenmektedir. Vatanın bütünlüğüne yönelik terörist saldırılar hiç şüphesiz terör örgütlerinin insan hakları ve azınlıklar konusuna indirgenerek çok uluslu zeminlere taşıma gayretleri dikkati çekmektedir. Her gün bu saldırılar karşısında Atatürkçü düşünce sistemini bir yaşam felsefesi olarak benimseyen, uygulayan ve yaşatan Türk Silahlı Kuvvetleri en büyük caydırıcı güç olarak varlığını ve kararlılığını daima muhafaza edecektir. Dün olduğu gibi bugünde aynı inançla, bu aziz vatanın birliğine ve bölünmezliğine ve ulusal değerlerine karşı her zaman, kanımızı akıtmaya, canımızı feda etmeye gaziler olarak hazırız. İç ve dış düşmanlarımız bu hususta hiçbir zaman unutmasınlar, Suriye’de oynanan oyunları Türk Ordusu bozmuştur. Başta dost gibi görünen ABD, Almanya gibi ülkelere duyurulur. Bu duygu ve düşüncelerle biz Kocaeli gazileri olarak askere alınmamızı arz ediyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.