Gölcük 05.02.2018 - 18:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

Gölcük’te hayata geçirilen yeni trafik düzenlemesiyle ilgili Gölcük Belediyesi Zabıta Ekipleri ve Gölcük Belediyesi İzcileri ilçemiz caddelerinde sürücülere, yeni trafik sistemi anlatan broşür dağıttı ve çikolata ikramı gerçekleştirdi. Yeni trafik düzenlemisiyle ilçe trafiğin de hissedilir bir rahatlama yaşanacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İlçe Kaymakamlığı ve Gölcük Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar tamamlanarak hayata geçirilen yeni trafik düzenlemesine Gölcük Belediyesi ekiplerinin yoğun önlemi ile vatandaşlar alıştırılmaya çalışıyor. Gölcük Belediyesi Zabıta Ekipleri ve Gölcük Belediyesi izcileri beraber ilçemiz caddelerine çıkarak yeni düzenlemeyle ilgili broşür dağıtımı yapıp, sürücülere çikolata ikram ettiler. Sürücüler bu hizmetten çok memnun kalırken, Zabıta ekiplerine ve izcilere teşekkür edip, yeni uygulamanın çok faydalı olacağını dile getirdiler. “TRAFİKTE HİSSEDİLİR BİR RAHATLAMA YAŞANACAK” İki haftalık sürec geride bırakıldı ve trafik düzenlemesiyle ilgili yapılan tüm çalışmalar tamamlandı. Okulların açılmasıyla birlikte tam anlamıyla yeni trafik sistemine geçildi. Yapılan kontroller de görüldü ki, yeni trafik düzeniyle ilçemiz trafiğinde hissedilir noktada bir iyileşme yaşanmaya başlandı. Tüm kurallara harfiyen uyulduğunda, görülecek ki her şey çok daha güzel olacak. 
Gölcük’te hayata geçirilen yeni trafik düzenlemesiyle ilgili Gölcük Belediyesi Zabıta Ekipleri ve Gölcük Belediyesi İzcileri ilçemiz caddelerinde sürücülere, yeni trafik sistemi anlatan broşür dağıttı ve çikolata ikramı gerçekleştirdi. Yeni trafik düzenlemisiyle ilçe trafiğin de hissedilir bir rahatlama yaşanacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İlçe Kaymakamlığı ve Gölcük Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar tamamlanarak hayata geçirilen yeni trafik düzenlemesine Gölcük Belediyesi ekiplerinin yoğun önlemi ile vatandaşlar alıştırılmaya çalışıyor. Gölcük Belediyesi Zabıta Ekipleri ve Gölcük Belediyesi izcileri beraber ilçemiz caddelerine çıkarak yeni düzenlemeyle ilgili broşür dağıtımı yapıp, sürücülere çikolata ikram ettiler. Sürücüler bu hizmetten çok memnun kalırken, Zabıta ekiplerine ve izcilere teşekkür edip, yeni uygulamanın çok faydalı olacağını dile getirdiler.

“TRAFİKTE HİSSEDİLİR BİR RAHATLAMA YAŞANACAK”

İki haftalık sürec geride bırakıldı ve trafik düzenlemesiyle ilgili yapılan tüm çalışmalar tamamlandı. Okulların açılmasıyla birlikte tam anlamıyla yeni trafik sistemine geçildi. Yapılan kontroller de görüldü ki, yeni trafik düzeniyle ilçemiz trafiğinde hissedilir noktada bir iyileşme yaşanmaya başlandı. Tüm kurallara harfiyen uyulduğunda, görülecek ki her şey çok daha güzel olacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.