Asayiş 07.02.2018 - 17:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, haftalık toplantı öncesi gündemi basına değerlendirdi. Başkan Alp “İl Başkanlığı Kongremizde Başbakanımızı Gölcük olarak en iyi şekilde ağırlayacağız”dedi.

Başkan Alp “İl Başkanımız Şemsettin Ceyhan ile yolumuza devam ediyoruz. Gençlik Kolları Kongremizde Cumhurbaşkanımızı ağırladık. İl  Kongremizde de Başbakanımızı en iyi şekilde ağırlayacağız”dedi.  BAŞBAKANIMIZI AĞIRLAYACAĞIZ Başkan Alp “Türkiye olarak en hareketli harekatı yaşıyoruz. Bu bağlamda  şehit verdik. Ama ne mutlu ki şehitliğe koşarak giden bir Mehmet'e sahibiz. Vatan adına, bu toprakların bağımsızlığı adına ailesini bile düşünmeden savaşa giden bir Mehmet'e sahibiz. Afrin harekatı çerçevesinde millet tek yürek oldu. Burada amaç sadece Türkiye'nin tehdit altında olmaktan sakınmak adına yapılan bir operasyondur. Bu operasyonun başka bir anlamı 3,5 milyon Suriyeli kardeşimizin evine dönmesini sağlamak. Allah askerlerimizi korusun, ayaklarına taş değdirmesin. Bu noktada Türk askeri tüm dünyaya ne kadar güçlü olduğunu ispatlamıştır. Bizim derdimiz kimsenin vatanında değil, Kimsenin topraklarına göz dikmiyoruz. Vatanlarını, bayraklarını onlara teslim etmektir. Şunu net söylemek istiyorum; Bizim amacımız Suriye'deki o bölgeyi terörden arındırıp, Suriyeli kardeşlerimizi memleketlerine göndermek. Bizim derdimiz, amacımız bu”şeklinde konuştu ARTIK ESKİ TÜRKİYE YOK” Ekonomi konusunda da açıklamalar yapan Alp, “Ülkemiz bu kadar geniş çaplı bir operasyon düzenliyor. Şer odakları, altın, borsa, dolar, şöyle olacak, ekonomi böyle sallanacak diye felaket tellallığı yapıyordu. Allah hamd olsun ekonomi piyasaları da bu harekata sahip çıktı ve destek oldu. Elbette etkileri olacaktır ama Türkiye bu kadar devasa bir harekata rağmen hiçbir yatırımdan geri durmuyor, hiçbir desteğinden geri durmuyor, ekonomisi de sapa sağlam ayakta kalıyor, çok şükür. Beraberinde Tabipler Odası’nı da es geçmek istemiyorum. Bugün çıktık hep söylüyoruz. Ay yıldızlı al bayrağın etrafında toplanma günüdür. Bu harekata ne sebeple olursa olsun laf söylemek, ne sebeple olursa olsun küçümsemek, TSK’nın Mehmetimizin moralini bozacak, ve terörü bitirme adına yapılan operasyona lekelemek kimsenin haddi değildir. CHP Tabipler Odası’nın bu açıklamasına sahip çıkıyor. Hatta gözaltı kararı alınınca odaya polisten önce gidiyorlar ki odayı savunuyorlar. Bugün milli ve yerli olmanın günüdür. Bugün Vatan olmanın günüdür. Bugün bayrak olmanın günüdür. Bugün ülke ve Türkiye olmanın günüdür. Ya bir tutarlı ol Kılıçdaroğlu. Ama bunlara rağmen milletimiz tek yürek oldu. Kurtuluş Savaşı, Çanakkale, Dumlupınar 15 Temmuz ruhuylan bütün o şehitlerimize sahip çıkan bir ruhla mehmetimizin yanında oldu. Herkes elinden geliyorsa destek olmaya gayret gösteriyor. Arkadaşlar kim ne yaparsa yapsın, bu 100 yıllık hesaplaşmada zafer bizim olacak. Herkes hazır olsun. Zafer bu milletin olacak. Bizi ne oyunların içine çekerlerse çeksinler karşılarında yeni Türkiye var. Artık kendi kararlarını kendisi alabilen kendi ayakları üstünde durabilen bir Türkiye var. Artık Dünya’da bizi yok sayan bir harita çizenler varsa, bizde kendi haritamızı kendimiz çizeriz, masanın üstüne koyarız” dedi.   
AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, haftalık toplantı öncesi gündemi basına değerlendirdi. Başkan Alp “İl Başkanlığı Kongremizde Başbakanımızı Gölcük olarak en iyi şekilde ağırlayacağız”dedi.

Başkan Alp “İl Başkanımız Şemsettin Ceyhan ile yolumuza devam ediyoruz. Gençlik Kolları Kongremizde Cumhurbaşkanımızı ağırladık. İl  Kongremizde de Başbakanımızı en iyi şekilde ağırlayacağız”dedi. 

BAŞBAKANIMIZI AĞIRLAYACAĞIZ
Başkan Alp “Türkiye olarak en hareketli harekatı yaşıyoruz. Bu bağlamda  şehit verdik. Ama ne mutlu ki şehitliğe koşarak giden bir Mehmet'e sahibiz. Vatan adına, bu toprakların bağımsızlığı adına ailesini bile düşünmeden savaşa giden bir Mehmet'e sahibiz. Afrin harekatı çerçevesinde millet tek yürek oldu. Burada amaç sadece Türkiye'nin tehdit altında olmaktan sakınmak adına yapılan bir operasyondur. Bu operasyonun başka bir anlamı 3,5 milyon Suriyeli kardeşimizin evine dönmesini sağlamak. Allah askerlerimizi korusun, ayaklarına taş değdirmesin. Bu noktada Türk askeri tüm dünyaya ne kadar güçlü olduğunu ispatlamıştır. Bizim derdimiz kimsenin vatanında değil, Kimsenin topraklarına göz dikmiyoruz. Vatanlarını, bayraklarını onlara teslim etmektir. Şunu net söylemek istiyorum; Bizim amacımız Suriye'deki o bölgeyi terörden arındırıp, Suriyeli kardeşlerimizi memleketlerine göndermek. Bizim derdimiz, amacımız bu”şeklinde konuştu


ARTIK ESKİ TÜRKİYE YOK”
Ekonomi konusunda da açıklamalar yapan Alp, “Ülkemiz bu kadar geniş çaplı bir operasyon düzenliyor. Şer odakları, altın, borsa, dolar, şöyle olacak, ekonomi böyle sallanacak diye felaket tellallığı yapıyordu. Allah hamd olsun ekonomi piyasaları da bu harekata sahip çıktı ve destek oldu. Elbette etkileri olacaktır ama Türkiye bu kadar devasa bir harekata rağmen hiçbir yatırımdan geri durmuyor, hiçbir desteğinden geri durmuyor, ekonomisi de sapa sağlam ayakta kalıyor, çok şükür. Beraberinde Tabipler Odası’nı da es geçmek istemiyorum. Bugün çıktık hep söylüyoruz. Ay yıldızlı al bayrağın etrafında toplanma günüdür. Bu harekata ne sebeple olursa olsun laf söylemek, ne sebeple olursa olsun küçümsemek, TSK’nın Mehmetimizin moralini bozacak, ve terörü bitirme adına yapılan operasyona lekelemek kimsenin haddi değildir. CHP Tabipler Odası’nın bu açıklamasına sahip çıkıyor. Hatta gözaltı kararı alınınca odaya polisten önce gidiyorlar ki odayı savunuyorlar. Bugün milli ve yerli olmanın günüdür. Bugün Vatan olmanın günüdür. Bugün bayrak olmanın günüdür. Bugün ülke ve Türkiye olmanın günüdür. Ya bir tutarlı ol Kılıçdaroğlu. Ama bunlara rağmen milletimiz tek yürek oldu. Kurtuluş Savaşı, Çanakkale, Dumlupınar 15 Temmuz ruhuylan bütün o şehitlerimize sahip çıkan bir ruhla mehmetimizin yanında oldu. Herkes elinden geliyorsa destek olmaya gayret gösteriyor. Arkadaşlar kim ne yaparsa yapsın, bu 100 yıllık hesaplaşmada zafer bizim olacak. Herkes hazır olsun. Zafer bu milletin olacak. Bizi ne oyunların içine çekerlerse çeksinler karşılarında yeni Türkiye var. Artık kendi kararlarını kendisi alabilen kendi ayakları üstünde durabilen bir Türkiye var. Artık Dünya’da bizi yok sayan bir harita çizenler varsa, bizde kendi haritamızı kendimiz çizeriz, masanın üstüne koyarız” dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.