LASTİK İŞ

Asayiş 05.10.2018 - 07:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti lideri Meral Akşener'e sosyal medya hesabından sert ifadelerle yüklendi.Bahçeli'nin twitlerinin hemen ardından da İYİ PArti Genel Başkanı Meral Akşener yanıt verdi. TArtışmaya gece MHP Mersin milletvekili ve Ülkü Ocakları eski Baaşkanı Olay Kılavuz da katıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti lideri Meral Akşener'e sosyal medya hesabından sert ifadelerle yüklendi. Sosyal medya hesabından isim vermeden Akşener'i hedef alan Bahçeli, “Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP'ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın. Demedi deme, büyük lafı dinle!” ifadelerini kullandı. Akşener’de Bahçeli’ye cevabını sosyal medyadan verdi. Akşener, kişisel twitter hesabından "Türklüğü ayaklar altına alıp, megri megri ile gözyaşı dökenlere paspas olurken hangi “büyüğünüzün” sözünü dinlediniz Sayın @dbdevletbahceli ? McKinsey’e göğsünüzü siper ederken hangi büyüğünüzün emrindesiniz? Bahsettiğiniz sonuçları merakla bekliyorum." mesajını paylaştı.  Akşener, ikinci tweetinde ise "Demirden korksak trene binmezdik" mesajıyla birlikte Parti Genel Merkezi'nin adresini verdi.   Dün Twittera da yaşanan bu polemiğe gece de Ülkü Ocakları eski başkanı ve MHP Mersin Milletvekili OLcay Kılavuz da dahil oldu. Gece yarısı bir twit atan Kılavuz,, Akşener'e yönelik olarak "Hanımefendi gibi davran, nezaket sahibi ol, sözünün nereye varacağını tart, boyundan büyük laflar etme Meral Akşener! Senin ve çevrendekilerin ne kadar çapsız, ucuz tipler olduğunu biliyoruz. Ülkücülerin sabrını taşırma, o sözlerin altında kalırsın (3) @meral_aksener"dedi Kılavuz'un bu twitinden bir süresonra ise MHP'li oldukları iddia edilen bir grup Meral Akşener'in Üsküdar da ki evinin önüne gelerek slogan attılar. Kapıy çıkan Akşner, slogan atanlara tepki gösterdi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti lideri Meral Akşener'e sosyal medya hesabından sert ifadelerle yüklendi.Bahçeli'nin twitlerinin hemen ardından da İYİ PArti Genel Başkanı Meral Akşener yanıt verdi. TArtışmaya gece MHP Mersin milletvekili ve Ülkü Ocakları eski Baaşkanı Olay Kılavuz da katıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti lideri Meral Akşener'e sosyal medya hesabından sert ifadelerle yüklendi. Sosyal medya hesabından isim vermeden Akşener'i hedef alan Bahçeli, “Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP'ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın. Demedi deme, büyük lafı dinle!” ifadelerini kullandı.

Akşener’de Bahçeli’ye cevabını sosyal medyadan verdi. Akşener, kişisel twitter hesabından "Türklüğü ayaklar altına alıp, megri megri ile gözyaşı dökenlere paspas olurken hangi “büyüğünüzün” sözünü dinlediniz Sayın @dbdevletbahceli ? McKinsey’e göğsünüzü siper ederken hangi büyüğünüzün emrindesiniz? Bahsettiğiniz sonuçları merakla bekliyorum." mesajını paylaştı.  Akşener, ikinci tweetinde ise "Demirden korksak trene binmezdik" mesajıyla birlikte Parti Genel Merkezi'nin adresini verdi.
 

Dün Twittera da yaşanan bu polemiğe gece de Ülkü Ocakları eski başkanı ve MHP Mersin Milletvekili OLcay Kılavuz da dahil oldu. Gece yarısı bir twit atan Kılavuz,, Akşener'e yönelik olarak "Hanımefendi gibi davran, nezaket sahibi ol, sözünün nereye varacağını tart, boyundan büyük laflar etme Meral Akşener! Senin ve çevrendekilerin ne kadar çapsız, ucuz tipler olduğunu biliyoruz. Ülkücülerin sabrını taşırma, o sözlerin altında kalırsın (3) "dedi

Kılavuz'un bu twitinden bir süresonra ise MHP'li oldukları iddia edilen bir grup Meral Akşener'in Üsküdar da ki evinin önüne gelerek slogan attılar. Kapıy çıkan Akşner, slogan atanlara tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.