Asayiş 19.10.2018 - 15:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP’de aday adaylık başvurularının son gününde genel merkezden gelen genelge ile bir hafta uzatıldı

Cumhuriyet Halk Partisi’nde, 31 Mart 2019 tarihinden gerçekleştirilecek olan Yerel Yönetimler seçimi için aday adaylık başvuru tarihleri bir hafta uzatıldı. Aday adayı olmak isteyenler için son başvuru tarihi 26 Ekim 2018 Cuma tarihi oldu.    Yoğun talep nedeniyle CHP İzmit İlçe Yöneticisi Ali Kuzu, yaptığı açıklamada, “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimi için aday adaylık başvurusu içeren genelgemiz 27.09.2018 tarihinde il ve ilçe başkanlıklarımıza gönderilmiştir. Aday adaylık müracaat tarihleriyle ilgili aday adaylarımızdan gelen yoğun talep nedeniyle genelgemizde bildirilen aday adaylık başvurularının son tarihi 26 Ekim Cuma günü saat 17:00’ a kadar uzatılmıştır” açıklamasını yaptı.
CHP’de aday adaylık başvurularının son gününde genel merkezden gelen genelge ile bir hafta uzatıldı

Cumhuriyet Halk Partisi’nde, 31 Mart 2019 tarihinden gerçekleştirilecek olan Yerel Yönetimler seçimi için aday adaylık başvuru tarihleri bir hafta uzatıldı. Aday adayı olmak isteyenler için son başvuru tarihi 26 Ekim 2018 Cuma tarihi oldu.   

Yoğun talep nedeniyle

CHP İzmit İlçe Yöneticisi Ali Kuzu, yaptığı açıklamada, “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimi için aday adaylık başvurusu içeren genelgemiz 27.09.2018 tarihinde il ve ilçe başkanlıklarımıza gönderilmiştir. Aday adaylık müracaat tarihleriyle ilgili aday adaylarımızdan gelen yoğun talep nedeniyle genelgemizde bildirilen aday adaylık başvurularının son tarihi 26 Ekim Cuma günü saat 17:00’ a kadar uzatılmıştır” açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.