LASTİK İŞ
ismail

26.03.2019 - 06:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

Cumhur İttifakı ve Ak Parti adayı Ali Yıldırım Sezer, Yazlık da zafer provası yaptı.

Yazlık Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda binlerce kişi Sezer'i bağrına bastı. MHP İl Başkan Vekili Hüseyin Çakıroğlu ve MHP'li yönetici ve partilililerin de katıldığı toplantı miting havasında geçti.  Yazlık da gerçekleştirilecek pojelerle ilgili bilgi veren Ali Yıldırım Sezer, " Başkanlığımız döneminde herkese kapımız açık olacak. Bir grubun değil, bütün Gölcük'ün başkanı olarak hizmet vereceğiz. Adaletli bir yönetim sergileyecek Gölcük'ü Kocaeli'nin gözdesi bir hale getireceğiz. Yazlık Ilıcamızı ülke genelinde tanıtarak bu bölgemizin bir sağlık ve şifa beldesi olmasını sğlayacağız" dedi.  Sezer'in zafer provası yaptığı YAzlık da yaptığı konuşması sık sık " Başkanımız Sezer" sloganları ile kesildi. YAzlık'ı sağlık ve şifa beldesi yapacaklarını ve Ilıca'yı Türkiye'ye tanıtacaklarını belirten Sezer " Yazlık kararını vermiş" diyerek teşekkür etti.  Cumhur İttifakının diğer ortağı MHP İl Başkan vekili Hüseyin Çakıroğlu ve MHP'li yöneticiler ile partililer YAzlık da tam kadro hazır bulundu. 31 MArt seçimlerinin Türkiye'Nin beka sorunu olduğunu belirten Çakıroğlu" Daha güçlü ve beraber bir Türkiye için oylarımız Cumhur İttifakına" dedi.  Yazlık da binlerce vatandaş Seer'i desteklemek için toplantıya katıldı. 
Cumhur İttifakı ve Ak Parti adayı Ali Yıldırım Sezer, Yazlık da zafer provası yaptı.

Yazlık Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda binlerce kişi Sezer'i bağrına bastı. MHP İl Başkan Vekili Hüseyin Çakıroğlu ve MHP'li yönetici ve partilililerin de katıldığı toplantı miting havasında geçti. 

Yazlık da gerçekleştirilecek pojelerle ilgili bilgi veren Ali Yıldırım Sezer, " Başkanlığımız döneminde herkese kapımız açık olacak. Bir grubun değil, bütün Gölcük'ün başkanı olarak hizmet vereceğiz. Adaletli bir yönetim sergileyecek Gölcük'ü Kocaeli'nin gözdesi bir hale getireceğiz. Yazlık Ilıcamızı ülke genelinde tanıtarak bu bölgemizin bir sağlık ve şifa beldesi olmasını sğlayacağız" dedi. 

Sezer'in zafer provası yaptığı YAzlık da yaptığı konuşması sık sık " Başkanımız Sezer" sloganları ile kesildi. YAzlık'ı sağlık ve şifa beldesi yapacaklarını ve Ilıca'yı Türkiye'ye tanıtacaklarını belirten Sezer " Yazlık kararını vermiş" diyerek teşekkür etti. 

Cumhur İttifakının diğer ortağı MHP İl Başkan vekili Hüseyin Çakıroğlu ve MHP'li yöneticiler ile partililer YAzlık da tam kadro hazır bulundu. 31 MArt seçimlerinin Türkiye'Nin beka sorunu olduğunu belirten Çakıroğlu" Daha güçlü ve beraber bir Türkiye için oylarımız Cumhur İttifakına" dedi. 

Yazlık da binlerce vatandaş Seer'i desteklemek için toplantıya katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.