Gölcük 25.03.2020 - 17:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, korona virüsü ile mücadelelerinin durmaksızın sürdüğünü söyledi .Yayınladığı bir video ile vatandaşlara seslenen Başkan Sezer " Evinde kal Gölcük, Biz görev başındayız" dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, korona virüsü ile mücadelelerinin durmaksızın sürdüğünü söyledi .Başkan Sezer vatandaşlara seslenerek" Bizler, Gölcük Belediyesi olarak gece, gündüz görevimizin başındayız. Siz vatandaşlarımızdan tek isteğimiz, hem kendi hem de başkalarının sağlığı için evlerinizde kalmanızdır. Vatandaşlarımız müsterih olsun. Gölcük'de, virüsle mücadele için yapılması gereken ne varsa canla başla çalışan ekiplerimiz ile birlikte görev başındayız. "dedi. Başkan Sezer, 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için kurulan ekiplerin de görevlerini aksatmadan sürdürdüklerinin altını çizerek " Gölcük Belediyesi olarak biz görev başındayız.Evinde kal Gölcük" dedi. 
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, korona virüsü ile mücadelelerinin durmaksızın sürdüğünü söyledi .Yayınladığı bir video ile vatandaşlara seslenen Başkan Sezer " Evinde kal Gölcük, Biz görev başındayız" dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, korona virüsü ile mücadelelerinin durmaksızın sürdüğünü söyledi .Başkan Sezer vatandaşlara seslenerek" Bizler, Gölcük Belediyesi olarak gece, gündüz görevimizin başındayız. Siz vatandaşlarımızdan tek isteğimiz, hem kendi hem de başkalarının sağlığı için evlerinizde kalmanızdır. Vatandaşlarımız müsterih olsun. Gölcük'de, virüsle mücadele için yapılması gereken ne varsa canla başla çalışan ekiplerimiz ile birlikte görev başındayız. "dedi.

Başkan Sezer, 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için kurulan ekiplerin de görevlerini aksatmadan sürdürdüklerinin altını çizerek " Gölcük Belediyesi olarak biz görev başındayız.Evinde kal Gölcük" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.