LASTİK İŞ
ismail

Değirmendere 12.04.2020 - 15:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

Sokağa çıkma yasağının 2. gününde, vatandaş evindeyken belediye ekipleri yine sokaktaydıSabah saatlerinden itibaren ekmek dağıtımını organize eden Gölcük Belediyesi ekipleri,öğlendn sonra da Değirmendere'de cadde ve sokakaları yıkadılar.

Başlarında ,Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'in bulunduğu temilik işleri ekipleri Değirmedere sahili ile cadde ve sokakları ilaçlı suyla yıkayıp dezenfekte ettiler.  Başkan Sezer'i ekiplerin başında gören vatandaşlar, Sezer'e balkondan el sallayarak memnuniyetlerini dile getirdiler. Sokağa çıkma yasağının 2. gününde de sabah saatlrinden itibaren sahada olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, " Amacımız vatandaşın hizmetinde akma olmaması. Ekiplerin yoğun çabası ile dünü ve bugünü sorunsuz bir şekilde atlattık. (Gölcük Belediyesi görevinin başında siz müsterih olun demiştik.) Vatndaşımız bize inandı..Biz de o'nlara mahcup olmamak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.      
Sokağa çıkma yasağının 2. gününde, vatandaş evindeyken belediye ekipleri yine sokaktaydıSabah saatlerinden itibaren ekmek dağıtımını organize eden Gölcük Belediyesi ekipleri,öğlendn sonra da Değirmendere'de cadde ve sokakaları yıkadılar.

Başlarında ,Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'in bulunduğu temilik işleri ekipleri Değirmedere sahili ile cadde ve sokakları ilaçlı suyla yıkayıp dezenfekte ettiler. 

Başkan Sezer'i ekiplerin başında gören vatandaşlar, Sezer'e balkondan el sallayarak memnuniyetlerini dile getirdiler.

Sokağa çıkma yasağının 2. gününde de sabah saatlrinden itibaren sahada olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, " Amacımız vatandaşın hizmetinde akma olmaması. Ekiplerin yoğun çabası ile dünü ve bugünü sorunsuz bir şekilde atlattık. (Gölcük Belediyesi görevinin başında siz müsterih olun demiştik.) Vatndaşımız bize inandı..Biz de o'nlara mahcup olmamak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.