Gölcük 09.05.2020 - 13:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

Sokağa çıkma yasaklarında iş başında olmaya devam eden Belediye Başkanı Sezer, yine sahada çalışan personelinin yanındaydı...

Sokağa çıkma yasaklarının olduğu günlerde meydana gelen sakinliği fırsat olarak gören Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, bu hafta sonu yine sahadaydi. Başkan Sezer, yapımında sona gelenine ve kısmen trafiğe de açılan Fevzi Çakmak Caddesi'nde ki çalışmaları inceledi. Tamamlandığında Gölcük'ün ana arterlerinden olacak Fevzi Çakmak Caddesi'nde çalışmaları denetleyen Başkan Sezer, gördüğü eksiklikleri de belirterek tamamlanmasını istedi. Belediye Başkanı Sezer D-130 karayolunda sürdürülen tretuvar yapımını da yerinde inceledi. Başkan Sezer yaptığı açıklamada, " Korona virüs nedeni ile uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması bizlere bu günlerde de çalışma imkanı veriyor. Meydana gelen tenhalıktan da yararlanıp, saha da çalışan arkadaşlarımızla birlikte mesaimize devam ediyoruz." dedi.  Belediye Başkanı Sezer, kanal çalışması yapan belediye personeli ile de bir araya gelerek çalışmaları inceledi.
Sokağa çıkma yasaklarında iş başında olmaya devam eden Belediye Başkanı Sezer, yine sahada çalışan personelinin yanındaydı...

Sokağa çıkma yasaklarının olduğu günlerde meydana gelen sakinliği fırsat olarak gören Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, bu hafta sonu yine sahadaydi.

Başkan Sezer, yapımında sona gelenine ve kısmen trafiğe de açılan Fevzi Çakmak Caddesi'nde ki çalışmaları inceledi. Tamamlandığında Gölcük'ün ana arterlerinden olacak Fevzi Çakmak Caddesi'nde çalışmaları denetleyen Başkan Sezer, gördüğü eksiklikleri de belirterek tamamlanmasını istedi.

Belediye Başkanı Sezer D-130 karayolunda sürdürülen tretuvar yapımını da yerinde inceledi. Başkan Sezer yaptığı açıklamada, " Korona virüs nedeni ile uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması bizlere bu günlerde de çalışma imkanı veriyor. Meydana gelen tenhalıktan da yararlanıp, saha da çalışan arkadaşlarımızla birlikte mesaimize devam ediyoruz." dedi. 

Belediye Başkanı Sezer, kanal çalışması yapan belediye personeli ile de bir araya gelerek çalışmaları inceledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.