LASTİK İŞ
ismail

12.06.2020 - 19:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, bugünkü mesaisini Gölcük'e ayırdı.;l Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte Gölcük'ü gezen ve vatandaşlarla sohbet eden Büyükakın, Gölcük halkına da iki sevindirici haber verdi..

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ilçemizde bir dizi ziyaret yaptı. Başkan Büyükakın'a AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer , Bölge Koordinatörü Nihat Abiş, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve İlçe yöneticileri eşlik etti. Gölcük'ün adeta kanayan iki yarası haline gelen ve Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'in de bu iki sorunla ilgili yoğun çaba harcadığı otogar yapımı ile Kavaklı sahil yolu düzenlemelerinin akıbetini Büyükşehir Belediye Başkanı athir Büyükakın'a Yeni Gölcük sordu... OTOGAR ŞEHİRLERİN AYNASIDIR Otogar'ın bulunduğu alandan taşınacağını ve yeni otogar projesinin hazır olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, " Otogarın yapımı ve taşınması konusunu belediye başkanımız Ali Yıldırım Sezer yakından takip ediyor. Proje üzerinde çalışıyoruz. Terminal bir şehrin aynasıdır. Gölcük'e yakışır bir terminal binası yapılacak” FEVZİ ÇAKMAK CADDESİ 2. BÖLÜMÜ BAŞLADI Fevzi Çakmak Caddesi'nin tamamlanmasının vatandaşlarda memnuniyet yarattığını, projenin Kavaklı sahil yolunu kapsayıp kapsamayacağı sorusu üzerine ise Başkan Büyükakın, " “ Kavaklı sahili için çalışma yapıyor arkadaşlar.Kademeli olarak yapacağız. Şu anda Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'nden B kapıya kadar olan  kısmı yapacağız. Arkadaşlar çalışmalara başladı. Kavaklı’da da çalışıyorlar. Orası da yapılacak. Mareşal Fevzi Çakmak Caddesinin devamındaki  çalışma bitmediği için şu tarihte yapılacak dersem yanlış olur” dedi  
Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, bugünkü mesaisini Gölcük'e ayırdı.;l Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte Gölcük'ü gezen ve vatandaşlarla sohbet eden Büyükakın, Gölcük halkına da iki sevindirici haber verdi..

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ilçemizde bir dizi ziyaret yaptı. Başkan Büyükakın'a AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer , Bölge Koordinatörü Nihat Abiş, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve İlçe yöneticileri eşlik etti.

Gölcük'ün adeta kanayan iki yarası haline gelen ve Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'in de bu iki sorunla ilgili yoğun çaba harcadığı otogar yapımı ile Kavaklı sahil yolu düzenlemelerinin akıbetini Büyükşehir Belediye Başkanı athir Büyükakın'a Yeni Gölcük sordu...

OTOGAR ŞEHİRLERİN AYNASIDIR

Otogar'ın bulunduğu alandan taşınacağını ve yeni otogar projesinin hazır olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, " Otogarın yapımı ve taşınması konusunu belediye başkanımız Ali Yıldırım Sezer yakından takip ediyor. Proje üzerinde çalışıyoruz. Terminal bir şehrin aynasıdır. Gölcük'e yakışır bir terminal binası yapılacak”

FEVZİ ÇAKMAK CADDESİ 2. BÖLÜMÜ BAŞLADI

Fevzi Çakmak Caddesi'nin tamamlanmasının vatandaşlarda memnuniyet yarattığını, projenin Kavaklı sahil yolunu kapsayıp kapsamayacağı sorusu üzerine ise Başkan Büyükakın, " “ Kavaklı sahili için çalışma yapıyor arkadaşlar.Kademeli olarak yapacağız. Şu anda Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'nden B kapıya kadar olan  kısmı yapacağız. Arkadaşlar çalışmalara başladı. Kavaklı’da da çalışıyorlar. Orası da yapılacak. Mareşal Fevzi Çakmak Caddesinin devamındaki  çalışma bitmediği için şu tarihte yapılacak dersem yanlış olur” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.