LASTİK İŞ
ismail

Gölcük 07.07.2020 - 19:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

Kaymakam Cengiz Karabulut, Ulaşlı da bulunan ve adeta gizli bir cennet olan Saklıgöl de incelemelerde bulundu. Kaymakam Karabulut, Saklıgöl'ün doğal güzelliğine hayran kaldı.

Beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert ve Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral,Ulaşlı Yavuz Sultan Selim Mahallesi Muhtarı Eda Yetkin ile birlikte Saklıgöl'e gitti. İşletmeciliğini İbrahim Şahin'in yaptığı Saklıgöl'de sabah kahvaltısı yapan Kaymakam Karabulut, Saklıgöl'ün doğal güzelliğine hayran kaldı. Ulaşlı da yaklaşık 1 km. yukarıda orman içinde bulunan Saklıgöl, sessiz ve sakinliği ile ziyaretçilerini adeta büyülüyor. Özellikle hafta sonu, çevre illerden konukların akın ettiği Saklıgöl'ün güzelliğini çok beğenen Kaymakam Cengiz Karabulut, " Gölcük'ümüzün her yanı elbet çok güzel. Bir de, sırtımızı dayadığımız Samanlı Dağları içinde gizli kalmış Saklıgöl gibi doğal güzelliklerimiz mevcut. Saklıgöl'ü çok beğendim" dedi Kaymakam Cengiz Karabulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı ve Yavuz Sulatn Selim Mahalle muhtarı ile ziyaret etiği Saklıgöl'e hayran kaldı. Kaymakam Karabulut, sabah kahvaltısını da Saklıgöl'de yaptı.. Ulaşlı'dan 1 km. yukarıda bulunan ve orman içinde gizli bir cenneti andıran Saklıgöl, İbrahim Şahin ve ailesi tarafından işletiliyor. Özellikle sabah kahvaltısı dillere destan olan Saklıgöl, hafta sonları çevre illerden adeta akınına uğruyor.
Kaymakam Cengiz Karabulut, Ulaşlı da bulunan ve adeta gizli bir cennet olan Saklıgöl de incelemelerde bulundu. Kaymakam Karabulut, Saklıgöl'ün doğal güzelliğine hayran kaldı.

Beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert ve Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral,Ulaşlı Yavuz Sultan Selim Mahallesi Muhtarı Eda Yetkin ile birlikte Saklıgöl'e gitti.

İşletmeciliğini İbrahim Şahin'in yaptığı Saklıgöl'de sabah kahvaltısı yapan Kaymakam Karabulut, Saklıgöl'ün doğal güzelliğine hayran kaldı. Ulaşlı da yaklaşık 1 km. yukarıda orman içinde bulunan Saklıgöl, sessiz ve sakinliği ile ziyaretçilerini adeta büyülüyor.

Özellikle hafta sonu, çevre illerden konukların akın ettiği Saklıgöl'ün güzelliğini çok beğenen Kaymakam Cengiz Karabulut, " Gölcük'ümüzün her yanı elbet çok güzel. Bir de, sırtımızı dayadığımız Samanlı Dağları içinde gizli kalmış Saklıgöl gibi doğal güzelliklerimiz mevcut. Saklıgöl'ü çok beğendim" dedi

Kaymakam Cengiz Karabulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı ve Yavuz Sulatn Selim Mahalle muhtarı ile ziyaret etiği Saklıgöl'e hayran kaldı.

Kaymakam Karabulut, sabah kahvaltısını da Saklıgöl'de yaptı..

Ulaşlı'dan 1 km. yukarıda bulunan ve orman içinde gizli bir cenneti andıran Saklıgöl, İbrahim Şahin ve ailesi tarafından işletiliyor. Özellikle sabah kahvaltısı dillere destan olan Saklıgöl, hafta sonları çevre illerden adeta akınına uğruyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.