LASTİK İŞ
ismail

Spor 24.01.2021 - 13:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

Gölcükspor yönetimi, Koç Holding Başkan vekili ve Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç ile 1.5 saat süren görüşme yaptı. Ali Koç Gölcükspor’a tam destek sözü verdi.

​İsmail Yüksek’in Fenerbahçe’ye trafnsferi ile başlayan Gölcükspor-Fenerbahçe yakınlaşması daha da perçinlendi. Gölcükspor kulüp başkanı Hüseyin Çardak, Yusuf Bilgin, Serhat Yılmaz ve Ahmet Kurt’un ziyaret ettiği Ali Koç’un yanında Emre Belezoğlu ve Selçuk Şahin hazır bulundu. 1.5 saat süren görüşmede, Fenerbahçe ile Gölcükspor arasında yapılabilecek iş birliği masaya yatırıldı. Gölcükspor yönetimine yakın ilgi gösteren Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç, Ford Otosan ve Fenerbahçe olarak Gölcükspor’a her zaman destek olacaklarını söyledi. Gölcükspor’u çok önemsediklerini ve başarılı olması için gerekli her türlü desteği vereceklerini belirten Ali Koç “ Gölcükspor bizim takımımız. İsmail Yedek ile başlayan yakınlaşmamız daha da sürecek. Gölcükspor’un zor durumdan çıkması ve ligde çok iyi yerlere gelmesi için elimizden gelen desteği sürdüreceğiz” dedi. Koç’un sözlerine teşekkür eden Gölcükspor kulüp başkanı Hüseyin Çardak ise, kulüp olarak sıkıntılı günleri atlattıklarını, kulübün mali disiplinini sağladıklarını ifade etti. Çardak” Bu yıl ligi üst sıralarda tamamlayıp gelecek yıl şampiyonluk amacı ile lige başlayacak bir takım kurup mücadelemize devam edeceğiz” dedi.
Gölcükspor yönetimi, Koç Holding Başkan vekili ve Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç ile 1.5 saat süren görüşme yaptı. Ali Koç Gölcükspor’a tam destek sözü verdi.
İsmail Yüksek’in Fenerbahçe’ye trafnsferi ile başlayan Gölcükspor-Fenerbahçe yakınlaşması daha da perçinlendi. Gölcükspor kulüp başkanı Hüseyin Çardak, Yusuf Bilgin, Serhat Yılmaz ve Ahmet Kurt’un ziyaret ettiği Ali Koç’un yanında Emre Belezoğlu ve Selçuk Şahin hazır bulundu.

1.5 saat süren görüşmede, Fenerbahçe ile Gölcükspor arasında yapılabilecek iş birliği masaya yatırıldı. Gölcükspor yönetimine yakın ilgi gösteren Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç, Ford Otosan ve Fenerbahçe olarak Gölcükspor’a her zaman destek olacaklarını söyledi.
Gölcükspor’u çok önemsediklerini ve başarılı olması için gerekli her türlü desteği vereceklerini belirten Ali Koç “ Gölcükspor bizim takımımız. İsmail Yedek ile başlayan yakınlaşmamız daha da sürecek. Gölcükspor’un zor durumdan çıkması ve ligde çok iyi yerlere gelmesi için elimizden gelen desteği sürdüreceğiz” dedi.
Koç’un sözlerine teşekkür eden Gölcükspor kulüp başkanı Hüseyin Çardak ise, kulüp olarak sıkıntılı günleri atlattıklarını, kulübün mali disiplinini sağladıklarını ifade etti. Çardak” Bu yıl ligi üst sıralarda tamamlayıp gelecek yıl şampiyonluk amacı ile lige başlayacak bir takım kurup mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.