.

Gölcük 25.07.2016 - 17:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

.

Firmamız yaklaşık 60 yıldır Gölcük halkının ve Donanmamızın emrinde hizmet vermektedir. 17 Ağustos Depremi dahil en zor şartlarda dahi hizmetini aksatmamış ve tüm halkımıza taksitli satış yapan bir firma olmuştur.

. Bizde firma olarak Demokrasimize sahip çıkıp eli kanlı darbecilerin en ağır cezayı almalarını beklemekteyiz. Kahraman ordumuzun Şerefli askerleri ile hain Darbeci askerleri asla bir birlerine karıştırmayız. Bazı yanın organlarında hiç bir aslı astarı olmadan yayınlanan SÜMERLER Donanmaya Satış yapmıyor ifadesi doğru değildir. Ancak KAMUOYUNA bu şekilde yansımanın iki ana nedeni olabilir.  Bunlar; 1)- Bu sıralar askeriyeye sivil araçlar çok zor alındığı için sevkiyat araçlarımız Garnizon içerisine girememektedir. Bu yüzden ürünleri teslim edemiyoruz. Ancak Bu hususu kıymetli müşterilerimize tek, tek arz etmiş bulunmaktayız ve müşterilerimiz anlayışla karşılamışlardır. 2) Bir kaç ay önce Donanmada görevli uzman çavuş müşterimiz bizden taksitli alış veriş yapmıştı. İki gün önce tekrar gelip yüklü bir miktarda ve hiç peşinatsız ürün almak istedi. Bizde kendisinden bir peşinat istedik veya eski borcu bitince yeni ürünleri almasını önerdik. Bunun üzerine kendisi öfkelenerek doğrudan ( Siz askeri personele kasten mal vermiyorsunuz.) deyip öfkeyle bizi suçladı. Biz kendisine durumu izah etmeye çalıştık. bu konunun asla aklımızdan dahi geçmediğini böyle bir şeyin söz konusu olmadığını defalarca anlatmaya çalıştık. Ancak bizi pek dinlemedi. Biz Gölcük halkımızın ve Donanmamızın Şerefli Vatansever personelinin her zaman hizmetindeyiz. Bu yanlış anlaşılmayı Kamuoyuna Saygıyla Duyuruyoruz. SÜMERLER TEKSTİL HÜSEYİN ÇOBAN
Firmamız yaklaşık 60 yıldır Gölcük halkının ve Donanmamızın emrinde hizmet vermektedir. 17 Ağustos Depremi dahil en zor şartlarda dahi hizmetini aksatmamış ve tüm halkımıza taksitli satış yapan bir firma olmuştur.

. Bizde firma olarak Demokrasimize sahip çıkıp eli kanlı darbecilerin en ağır cezayı almalarını beklemekteyiz. Kahraman ordumuzun Şerefli askerleri ile hain Darbeci askerleri asla bir birlerine karıştırmayız. Bazı yanın organlarında hiç bir aslı astarı olmadan yayınlanan SÜMERLER Donanmaya Satış yapmıyor ifadesi doğru değildir. Ancak KAMUOYUNA bu şekilde yansımanın iki ana nedeni olabilir. 

Bunlar;
1)- Bu sıralar askeriyeye sivil araçlar çok zor alındığı için sevkiyat araçlarımız Garnizon içerisine girememektedir. Bu yüzden ürünleri teslim edemiyoruz. Ancak Bu hususu kıymetli müşterilerimize tek, tek arz etmiş bulunmaktayız ve müşterilerimiz anlayışla karşılamışlardır.
2) Bir kaç ay önce Donanmada görevli uzman çavuş müşterimiz bizden taksitli alış veriş yapmıştı. İki gün önce tekrar gelip yüklü bir miktarda ve hiç peşinatsız ürün almak istedi. Bizde kendisinden bir peşinat istedik veya eski borcu bitince yeni ürünleri almasını önerdik. Bunun üzerine kendisi öfkelenerek doğrudan ( Siz askeri personele kasten mal vermiyorsunuz.) deyip öfkeyle bizi suçladı. Biz kendisine durumu izah etmeye çalıştık. bu konunun asla aklımızdan dahi geçmediğini böyle bir şeyin söz konusu olmadığını defalarca anlatmaya çalıştık. Ancak bizi pek dinlemedi. Biz Gölcük halkımızın ve Donanmamızın Şerefli Vatansever personelinin her zaman hizmetindeyiz. Bu yanlış anlaşılmayı Kamuoyuna Saygıyla Duyuruyoruz.

SÜMERLER TEKSTİL
HÜSEYİN ÇOBAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.