LASTİK İŞ
ismail

100 bin sözleşmeli 90 gün içinde atanacak

07.08.2013 - 16:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

100 bin sözleşmeli 90 gün içinde atanacak

4/B'liler, mahalli idareler ile bazı kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan 100 bin sözleşmeli personelin, 90 gün içinde kurumlarınca atanacakları hüküm altına alındı.

100 bin sözleşmeliye atama haberi... 4/B'liler, mahalli idareler ile bazı kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan 100 bin sözleşmeli personelin, 90 gün içinde kurumlarınca atanacakları hüküm altına alındı. Maliye ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlıklarının "657 Sayılı Kanun Geçici 41'inci Maddesinin Uygulanmasına İlişkin Tebliğ"i Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. 'TORBA KANUN'DA Tebliğ'de kamuoyunda 'Torba Kanun' olarak adlandırılan ve çok sayıda kanunda düzenleme öngören "Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun"un yürürlüğe girdiği hatırlatıldı.  '100 BİN KADRO VERDİK'  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de yayınladığı Bayram mesajında, yaklaşık 100 bin sözleşmeli çalışana kadro verilmesi ve kamuda görev yapan işçilerin toplu sözleşmelerinin memnuniyetle sonuçlandığını hatırlattı.  SIRADA TAŞERON VE MEMUR Bakan Çelik, önümüzdeki dönem de başta taşeron sorununun çözümüne odaklanacaklarını belirterek, "Görüşmelerini başlattığımız memur toplu sözleşmelerinin de en üst memnuniyet seviyesinde imzalanması ve diğer çalışmaları devam ettireceğiz" dedi.
4/B'liler, mahalli idareler ile bazı kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan 100 bin sözleşmeli personelin, 90 gün içinde kurumlarınca atanacakları hüküm altına alındı.

100 bin sözleşmeliye atama haberi... 4/B'liler, mahalli idareler ile bazı kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan 100 bin sözleşmeli personelin, 90 gün içinde kurumlarınca atanacakları hüküm altına alındı. Maliye ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlıklarının "657 Sayılı Kanun Geçici 41'inci Maddesinin Uygulanmasına İlişkin Tebliğ"i Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

'TORBA KANUN'DA

Tebliğ'de kamuoyunda 'Torba Kanun' olarak adlandırılan ve çok sayıda kanunda düzenleme öngören "Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun"un yürürlüğe girdiği hatırlatıldı. 

'100 BİN KADRO VERDİK' 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de yayınladığı Bayram mesajında, yaklaşık 100 bin sözleşmeli çalışana kadro verilmesi ve kamuda görev yapan işçilerin toplu sözleşmelerinin memnuniyetle sonuçlandığını hatırlattı. 

SIRADA TAŞERON VE MEMUR

Bakan Çelik, önümüzdeki dönem de başta taşeron sorununun çözümüne odaklanacaklarını belirterek, "Görüşmelerini başlattığımız memur toplu sözleşmelerinin de en üst memnuniyet seviyesinde imzalanması ve diğer çalışmaları devam ettireceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.