LASTİK İŞ
ismail

19.LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI HEYECANI BAŞLIYOR

24.02.2016 - 11:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

19.LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI HEYECANI BAŞLIYOR

Türkiye'nin en uzun süreli gençlik organizasyonu olan “Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması” 19 yaşında. Türkiye’nin dört bir yanındaki gençlerin, profesyonel müzik hayatına adım atma hayallerini gerçeğe dönüştüren Serhat Hacıpaşalıoğlu liderliğindeki End Productions, Liselerarası Müzik Yarışması ile Kocaelili liselileri bir kez daha sahneye davet ediyor.

Bu yıl 19. su yapılacak olan " Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması" için 81 ildeki yaklaşık yedi bin liseye "Yarışmaya katıl" çağrısı yapıldı ve ülkemizin tüm liselerine açık olan yarışmanın heyecanı, şimdiden Kocaelili gençleri de sardı. Okullarında kurdukları orkestralarla çalışmalara başlayan yetenekli müzisyen gençlerin hedefi, yarışmada okullarını ve Kocaeli’ni en iyi şekilde temsil ederek, bu senenin büyük ödüllerini kazanmak. Eleme heyecanının Mart ve Nisan aylarında İstanbul, Ankara ve İzmir'de, final heyecanının ise 29 Nisan’da İstanbul’da süreceği yarışmada gençler seslerini müzikteki yetenekleriyle duyuracak. Yarışmada icra dalı birincisi her sene olduğu gibi tam teçhizatlı bir müzik stüdyosunun sahibi olurken, tüm dallarda dereceye giren liseli ekipleri, cazip para ödülleri de bekliyor. Ödüller bunlarla da sınırlı değil; yarışmanın eğitim sponsoru İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından, üstün başarı gösteren iki öğrenciye de karşılıksız eğitim bursu verilecek. İstanbul elemeleri 25-26 Mart 2016 tarihlerinde Bostancı Gösteri Merkezi’nde, Ankara elemeleri 1-2 Nisan 2016 tarihlerinde Selim Sırrı Tarcan Kapalı Spor Salonu’nda, İzmir elemeleri 8-9 Nisan 2016 tarihlerinde İzmir Arena’da seyirciye açık olarak gerçekleştirilecek. İstanbul, Ankara ve İzmir’deki elemelerde başarılı olan okullar, 29 Nisan 2016 tarihinde İstanbul Volkswagen Arena’da gerçekleşecek büyük finalde yarışma hakkını elde edecek. Geçen yıl, tüm ülkeden 400 lisenin yarışmaya katıldığı ve 2400 öğrencinin, genç sanatçılar olarak sahne aldığı yarışmada, “Gaziantep Kolej Vakfı Özel Lisesi” birinciliği göğüslemişti. Bu sene de yarışmacıların yanı sıra ünlü isimlerin de gerek sahne alarak, gerekse jüri olarak destek verdiği yarışmada, hangi ilden hangi lisenin birinci olacağının heyecanı, Türkiye'nin 81 ilindeki tüm liselerinde yaşanmaya başladı. Başvuruların devam ettiği yarışma için ayrıntılı bilgiye www.vodafonefreezone.comadresinden ulaşmak mümkün. Hayalleri Süsleyen Ödüller Türkiye’den tüm liselerin katılımına açık olan yarışmada elemeyi geçip finale katılmaya hak kazanan liseli müzisyenleri, 29 Nisan’da İstanbul’da yapılacak büyük finalde birbirinden güzel hediyeler bekliyor. İcra dalında birinci olan okula müzik stüdyosu ve para ödüllerinin yanı sıra; üstün başarı gösteren iki öğrenci de Bilgi Üniversitesi’nden karşılıksız eğitim bursu kazanacak. Yarışmanın “İcra” dalında ilk üçe giren gruplar için: 1.lik ödülü: 10.000 TL 2.lik ödülü: 7.500 TL 3.lük ödülü: 5.000 TL Orkestra / Sahne Performansı dallarında ilk üçe giren gruplar için: 1.lik ödülü: 6.000 TL 2.lik ödülü: 4.000 TL 3.lük ödülü: 2.000 TL Kız Solist / Erkek Solist / Enstrüman / Beste dallarında ilk üçe giren yarışmacılar için: 1.lik ödülü: 3.000 TL 2.lik ödülü: 2.000 TL 3.lük ödülü: 1.000 TL
Türkiye'nin en uzun süreli gençlik organizasyonu olan “Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması” 19 yaşında. Türkiye’nin dört bir yanındaki gençlerin, profesyonel müzik hayatına adım atma hayallerini gerçeğe dönüştüren Serhat Hacıpaşalıoğlu liderliğindeki End Productions, Liselerarası Müzik Yarışması ile Kocaelili liselileri bir kez daha sahneye davet ediyor.

Bu yıl 19. su yapılacak olan " Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması" için 81 ildeki yaklaşık yedi bin liseye "Yarışmaya katıl" çağrısı yapıldı ve ülkemizin tüm liselerine açık olan yarışmanın heyecanı, şimdiden Kocaelili gençleri de sardı.

Okullarında kurdukları orkestralarla çalışmalara başlayan yetenekli müzisyen gençlerin hedefi, yarışmada okullarını ve Kocaeli’ni en iyi şekilde temsil ederek, bu senenin büyük ödüllerini kazanmak. Eleme heyecanının Mart ve Nisan aylarında İstanbul, Ankara ve İzmir'de, final heyecanının ise 29 Nisan’da İstanbul’da süreceği yarışmada gençler seslerini müzikteki yetenekleriyle duyuracak. Yarışmada icra dalı birincisi her sene olduğu gibi tam teçhizatlı bir müzik stüdyosunun sahibi olurken, tüm dallarda dereceye giren liseli ekipleri, cazip para ödülleri de bekliyor. Ödüller bunlarla da sınırlı değil; yarışmanın eğitim sponsoru İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından, üstün başarı gösteren iki öğrenciye de karşılıksız eğitim bursu verilecek.

İstanbul elemeleri 25-26 Mart 2016 tarihlerinde Bostancı Gösteri Merkezi’nde, Ankara elemeleri 1-2 Nisan 2016 tarihlerinde Selim Sırrı Tarcan Kapalı Spor Salonu’nda, İzmir elemeleri 8-9 Nisan 2016 tarihlerinde İzmir Arena’da seyirciye açık olarak gerçekleştirilecek. İstanbul, Ankara ve İzmir’deki elemelerde başarılı olan okullar, 29 Nisan 2016 tarihinde İstanbul Volkswagen Arena’da gerçekleşecek büyük finalde yarışma hakkını elde edecek. Geçen yıl, tüm ülkeden 400 lisenin yarışmaya katıldığı ve 2400 öğrencinin, genç sanatçılar olarak sahne aldığı yarışmada, “Gaziantep Kolej Vakfı Özel Lisesi” birinciliği göğüslemişti. Bu sene de yarışmacıların yanı sıra ünlü isimlerin de gerek sahne alarak, gerekse jüri olarak destek verdiği yarışmada, hangi ilden hangi lisenin birinci olacağının heyecanı, Türkiye'nin 81 ilindeki tüm liselerinde yaşanmaya başladı.

Başvuruların devam ettiği yarışma için ayrıntılı bilgiye www.vodafonefreezone.comadresinden ulaşmak mümkün.

Hayalleri Süsleyen Ödüller

Türkiye’den tüm liselerin katılımına açık olan yarışmada elemeyi geçip finale katılmaya hak kazanan liseli müzisyenleri, 29 Nisan’da İstanbul’da yapılacak büyük finalde birbirinden güzel hediyeler bekliyor.

İcra dalında birinci olan okula müzik stüdyosu ve para ödüllerinin yanı sıra; üstün başarı gösteren iki öğrenci de Bilgi Üniversitesi’nden karşılıksız eğitim bursu kazanacak.

Yarışmanın “İcra” dalında ilk üçe giren gruplar için:

1.lik ödülü: 10.000 TL

2.lik ödülü: 7.500 TL

3.lük ödülü: 5.000 TL

Orkestra / Sahne Performansı dallarında ilk üçe giren gruplar için:

1.lik ödülü: 6.000 TL

2.lik ödülü: 4.000 TL

3.lük ödülü: 2.000 TL

Kız Solist / Erkek Solist / Enstrüman / Beste dallarında ilk üçe giren yarışmacılar için:

1.lik ödülü: 3.000 TL

2.lik ödülü: 2.000 TL

3.lük ödülü: 1.000 TL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.