3.YAŞINI DERİCİ İLE KUTLAYACAK

16.01.2019 - 12:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

3.YAŞINI DERİCİ İLE KUTLAYACAK

41 Burda AVM, 3. yıl etkinlikleri kapsamında şarkıcı İrem Derici'yi konuk edecek.

Kocaelilileri ilklerle buluşturarak, özel deneyimler yaşatan 41 Burda AVM, 21 Ocak Pazartesi günü birbirinden keyifli etkinliklerle 3. yaşını kutluyor. 41 Burda AVM, sevilen şarkıcı İrem Derici konseriyle ziyaretçilerine müzik dolu anlar yaşatırken, 3. yıla özel hazırladığı fırsatlarla da ziyaretçilerine sürprizlerle dolu bir gün sunacak. Etkinlik, havai fişek ve sirk gösterisi ile de renkli görüntülere sahne olacak.  Program Akışı: İrem Derici Konseri Tarih:  21 Ocak Pazartesi Saat: 19.00 Yer: 41 Burda AVM         Sanayi Mah., Ömer Türkçakal Blv. No:7, 41040 İzmit/Kocaeli
41 Burda AVM, 3. yıl etkinlikleri kapsamında şarkıcı İrem Derici'yi konuk edecek.

Kocaelilileri ilklerle buluşturarak, özel deneyimler yaşatan 41 Burda AVM, 21 Ocak Pazartesi günü birbirinden keyifli etkinliklerle 3. yaşını kutluyor. 41 Burda AVM, sevilen şarkıcı İrem Derici konseriyle ziyaretçilerine müzik dolu anlar yaşatırken, 3. yıla özel hazırladığı fırsatlarla da ziyaretçilerine sürprizlerle dolu bir gün sunacak. Etkinlik, havai fişek ve sirk gösterisi ile de renkli görüntülere sahne olacak. 

Program Akışı:

İrem Derici Konseri

Tarih:  21 Ocak Pazartesi

Saat: 19.00

Yer: 41 Burda AVM

        Sanayi Mah., Ömer Türkçakal Blv. No:7, 41040 İzmit/Kocaeli

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.