LASTİK İŞ

8. BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Spor 06.06.2016 - 12:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

8. BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Gölcük Belediye personellerinin birbirleriyle tanışması ve kaynaşması amacıyla her yıl düzenlenen ve bu yıl 8. Yapılan Birimler Arası Futbol Turnuvasının Final Maçı ve 3. Lük müsabakası Kavaklı stadında gerçekleşti

Çekişmeli geçen 8. Birimler Arası Futbol Turnuvasının 3. sünü belirleyecek olan maç Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İdari İşler Amirliği Takımları arasında oynandı. Yapılan müsabakanın normal süresi 3-3 bitti. Penaltı atışlarında 3-2 üstünlük sağlayan idari işler amirliği takımı Turnuvanın 3. sü oldu. Final Müsabakası Yapı Kontrol Müdürlüğü ile Özel Kalem Müdürlüğü Takımı arasında yapıldı. Dengeli ve çok çekişmeli geçen maçta ilk golü atan Özel Kalem Müdürlüğü oldu. Yapı Kontrol Müdürlüğü beraberliği yakalasa da Özel Kalem ikinci golü bularak maçı 2-1 kazanmayı bildi ve 8. Birimler Arası Futbol Turnuvasının Şampiyonu oldu. Turnuvanın en centilmen oyuncusu Muhammet Akın, en iyi kaleci ödülünü de Faik Özbay almaya hak kazandı. BAŞKAN ELLİBEŞ ÖDÜLLERİ VERDİ Final maçının ardından yapılan Ödül Töreninde dereceye giren takımlara ödüllerini ve kupalarını Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci takdim etti. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş turnuvaya katılan tüm takımları tek tek kutlayarak, katılımlarından dolayı teşekkür etti.  
Gölcük Belediye personellerinin birbirleriyle tanışması ve kaynaşması amacıyla her yıl düzenlenen ve bu yıl 8. Yapılan Birimler Arası Futbol Turnuvasının Final Maçı ve 3. Lük müsabakası Kavaklı stadında gerçekleşti

Çekişmeli geçen 8. Birimler Arası Futbol Turnuvasının 3. sünü belirleyecek olan maç Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İdari İşler Amirliği Takımları arasında oynandı. Yapılan müsabakanın normal süresi 3-3 bitti. Penaltı atışlarında 3-2 üstünlük sağlayan idari işler amirliği takımı Turnuvanın 3. sü oldu. Final Müsabakası Yapı Kontrol Müdürlüğü ile Özel Kalem Müdürlüğü Takımı arasında yapıldı. Dengeli ve çok çekişmeli geçen maçta ilk golü atan Özel Kalem Müdürlüğü oldu. Yapı Kontrol Müdürlüğü beraberliği yakalasa da Özel Kalem ikinci golü bularak maçı 2-1 kazanmayı bildi ve 8. Birimler Arası Futbol Turnuvasının Şampiyonu oldu. Turnuvanın en centilmen oyuncusu Muhammet Akın, en iyi kaleci ödülünü de Faik Özbay almaya hak kazandı.

BAŞKAN ELLİBEŞ ÖDÜLLERİ VERDİ

Final maçının ardından yapılan Ödül Töreninde dereceye giren takımlara ödüllerini ve kupalarını Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci takdim etti. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş turnuvaya katılan tüm takımları tek tek kutlayarak, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.