LASTİK İŞ
ismail

8 Acik Su Yuzme Yarislari Degirmenderede yapilacak

Spor 19.08.2013 - 23:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

8 Acik Su Yuzme Yarislari Degirmenderede yapilacak

Gölcük Belediyesi spor etkinlikleri kapsamında 8. Açık Su Yüzme Yarışları Değirmendere’de yapılacak

Gölcük Belediyesi spor etkinlikleri kapsamında, Gölcük Belediyesi, Kocaeli Gazetesi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Yüzme Federasyonu İl Temsilciliği ve Değirmendere Sualtı Topluluğu (DESSAT) birlikteliğinde organize edilen “ Gölcük Belediyesi  8. Açık Su Yüzme Yarışları” 24 Ağustos 2013 tarihinde Değirmendere Çınarlık Meydanı Sahilinde yapılacak. Her yıl yoğun katılım ile gerçekleşen yarışmalar 6 kategoride yapılıyor.Gölcük Belediyesi  8. Açık Su Yüzme Yarışları’na katılmak isteyenler Yüzme Federasyonu İl Temsilciliği (enginkater@hotmail.com) ve Kocaeli Gazetesi’ne başvurabilirler.
Gölcük Belediyesi spor etkinlikleri kapsamında 8. Açık Su Yüzme Yarışları Değirmendere’de yapılacak

Gölcük Belediyesi spor etkinlikleri kapsamında, Gölcük Belediyesi, Kocaeli Gazetesi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Yüzme Federasyonu İl Temsilciliği ve Değirmendere Sualtı Topluluğu (DESSAT) birlikteliğinde organize edilen “ Gölcük Belediyesi  8. Açık Su Yüzme Yarışları” 24 Ağustos 2013 tarihinde Değirmendere Çınarlık Meydanı Sahilinde yapılacak.

Her yıl yoğun katılım ile gerçekleşen yarışmalar 6 kategoride yapılıyor.Gölcük Belediyesi  8. Açık Su Yüzme Yarışları’na katılmak isteyenler Yüzme Federasyonu İl Temsilciliği (enginkater@hotmail.com) ve Kocaeli Gazetesi’ne başvurabilirler.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.