LASTİK İŞ

90+5 DE 1 PUAN GİTTİ !

Spor 26.11.2017 - 20:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

90+5 DE 1 PUAN GİTTİ !

Sezonun 14. maçında Kızılcabölükspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Gökdeniz’in golü ile öne geçen Yeşil Siyahlılar, 90+5. dakikada yediği penaltı golü ile avucundaki iki puanı Denizli’de bıraktı.

GÖKDENİZ’DEN ŞIK GOL Kocaelispor 90 dakika boyunca çok akıllı ve ne yaptığını bilen bir takım görüntüsü çizdi. 10. dakikada genç Gökdeniz şık bir gole imza atarak takımını öne geçirdi. Mert’in pasında topu rakibinden kurtaran Bayrakdar, kaleci Bahadır’ı avladı. İlk yarının kalan süresi içinde Kızılcabölük 1 net pozisyon bulurken, Gökdeniz’in plase vuruşunu Bahadır son anda kornere tokatladı.     2-0’I İKİ KEZ KAÇIRDIK   İlk yarıda tek gol vardı. İkinci yarıda ise heyecan fırtınası yaşandı. Takım savunmasını çok iyi yapan Kocaelispor, Mert, Burak Süleyman ve Gökdeniz ile gole çok yaklaştı. Özellikle kaleci Bahadır, Gökdeniz’in şutunu 90’dan çıkardı. Ev sahibi ekip ise duran toplar ve uzun toplarla tehlikeli olmak istedi.       EL VAR MI YOK MU?   Maçın kader anı 90+4’de yaşandı. Sağ kanattan gönderilen yüksek topu Can Emre, kendisini kimse rahatsız etmemesine rağmen avuçlarından kaçırdı. Boşta kalan topu Ali kalemize yolladı. Top Ali Keten’in karnına çarptı. Keten’in kolu da vücuduna bitişikti. Net bir şekilde el olmayan pozisyona hakem Doğu Yılmaz penaltı kararını verdi ve Ali Keten’e de direk kırmızı kartını gösterdi.     3 CEZALI VAR, 2 DE SAKAT!   Sinir krizi geçiren Ali Keten güçlükle saha kenarına gelirken, Kaan Dorak penaltı vuruşu il top ile Can’ı ayrı yerlere gönderdi. (1-1) Saniyeler sonra maç sona erdi ve Kocaelispor, zorlu Kızılcabölük deplasmanında 1-1 berabere kalarak hem çok değerli iki puanı Denizli’de bıraktı hem de kazanamama serisini 9 maça çıkardı. Çok iyi bir maç çıkaran Can Emre mücadele bitiminde göz yaşlarını tutamadı. Temsilcimiz haftaya Cumartesi sahasında Karacabey Birlikspor ile karşılaşacak.
Sezonun 14. maçında Kızılcabölükspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Gökdeniz’in golü ile öne geçen Yeşil Siyahlılar, 90+5. dakikada yediği penaltı golü ile avucundaki iki puanı Denizli’de bıraktı.

GÖKDENİZ’DEN ŞIK GOL

Kocaelispor 90 dakika boyunca çok akıllı ve ne yaptığını bilen bir takım görüntüsü çizdi. 10. dakikada genç Gökdeniz şık bir gole imza atarak takımını öne geçirdi. Mert’in pasında topu rakibinden kurtaran Bayrakdar, kaleci Bahadır’ı avladı. İlk yarının kalan süresi içinde Kızılcabölük 1 net pozisyon bulurken, Gökdeniz’in plase vuruşunu Bahadır son anda kornere tokatladı.

 

 

2-0’I İKİ KEZ KAÇIRDIK

 

İlk yarıda tek gol vardı. İkinci yarıda ise heyecan fırtınası yaşandı. Takım savunmasını çok iyi yapan Kocaelispor, Mert, Burak Süleyman ve Gökdeniz ile gole çok yaklaştı. Özellikle kaleci Bahadır, Gökdeniz’in şutunu 90’dan çıkardı. Ev sahibi ekip ise duran toplar ve uzun toplarla tehlikeli olmak istedi.

 

 

 

EL VAR MI YOK MU?

 

Maçın kader anı 90+4’de yaşandı. Sağ kanattan gönderilen yüksek topu Can Emre, kendisini kimse rahatsız etmemesine rağmen avuçlarından kaçırdı. Boşta kalan topu Ali kalemize yolladı. Top Ali Keten’in karnına çarptı. Keten’in kolu da vücuduna bitişikti. Net bir şekilde el olmayan pozisyona hakem Doğu Yılmaz penaltı kararını verdi ve Ali Keten’e de direk kırmızı kartını gösterdi.

 

 

3 CEZALI VAR, 2 DE SAKAT!

 

Sinir krizi geçiren Ali Keten güçlükle saha kenarına gelirken, Kaan Dorak penaltı vuruşu il top ile Can’ı ayrı yerlere gönderdi. (1-1) Saniyeler sonra maç sona erdi ve Kocaelispor, zorlu Kızılcabölük deplasmanında 1-1 berabere kalarak hem çok değerli iki puanı Denizli’de bıraktı hem de kazanamama serisini 9 maça çıkardı. Çok iyi bir maç çıkaran Can Emre mücadele bitiminde göz yaşlarını tutamadı. Temsilcimiz haftaya Cumartesi sahasında Karacabey Birlikspor ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.