LASTİK İŞ
ismail

ILICA ŞİFA DAĞITIYOR

Sağlık 29.03.2017 - 09:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ILICA ŞİFA DAĞITIYOR

Kocaelinin tek projesi olarak hizmet eden Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıcasına rağbet giderek yoğun bir şekilde artıyor. Tarihi dokusu ve mimari yapısıylada dikkat çekip,beğeni kazanan Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıcası herkesce kolayca ulaşabilecek mesafede.

Kocaelinin tek projesi olarak hizmet eden Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıcasına rağbet giderek yoğun bir şekilde artıyor. Tarihi dokusu ve mimari yapısıylada dikkat çekip,beğeni kazanan  Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıcası herkesce kolayca ulaşabilecek mesafede. Yazlık Ilıcasında Nelerden Faydalanılıyor  Gölcük Belediyesinin gururu Yazlık Ilıcası öncelikli olarak   Vatandaşların Sağlığı açısından birbirinden önemli bir çok konuda hastalıklara şifa vermesi ve bu yönde sunulan  kaliteli hizmet ile rağbet giderek artıyor. Ilıca'da Spa hizmetleri,sauna,ve buhar odası,Türk hamamı ve tuz odalarından da faydalanabiliniyor. Açılışından Bu Güne Katılım Sayıları  28 mart 2017 itibarıyla Yazlık Ilıcasının havuzlarına (BAY-Bayan) 212.317 kişi, aile odalarına 89.920 kişi vede Yabancı Turistler ise 10.300 kişi Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıcasına ziyaret etmiş durumdalar.Yetkililerden yapınan açıklamada Havuzların ücretleri ,hafta arası 23 TL Hafta sonu 28 TL ;Aile odalarının ise hafta arası 55 TL Hafta sonu 65 TL olarak açıklandı . Bu hizmetlerden yararlanmak isteyen vatandaşların 0262 433 23 23 nolu telefondan iletişime geçebilecekleride ifade ediliyor.
Kocaelinin tek projesi olarak hizmet eden Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıcasına rağbet giderek yoğun bir şekilde artıyor. Tarihi dokusu ve mimari yapısıylada dikkat çekip,beğeni kazanan Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıcası herkesce kolayca ulaşabilecek mesafede.

Kocaelinin tek projesi olarak hizmet eden Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıcasına rağbet giderek yoğun bir şekilde artıyor. Tarihi dokusu ve mimari yapısıylada dikkat çekip,beğeni kazanan  Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıcası herkesce kolayca ulaşabilecek mesafede.
Yazlık Ilıcasında Nelerden Faydalanılıyor
 Gölcük Belediyesinin gururu Yazlık Ilıcası öncelikli olarak   Vatandaşların Sağlığı açısından birbirinden önemli bir çok konuda hastalıklara şifa vermesi ve bu yönde sunulan  kaliteli hizmet ile rağbet giderek artıyor. Ilıca'da Spa hizmetleri,sauna,ve buhar odası,Türk hamamı ve tuz odalarından da faydalanabiliniyor.
Açılışından Bu Güne Katılım Sayıları 
28 mart 2017 itibarıyla Yazlık Ilıcasının havuzlarına (BAY-Bayan) 212.317 kişi, aile odalarına 89.920 kişi vede Yabancı Turistler ise 10.300 kişi Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıcasına ziyaret etmiş durumdalar.Yetkililerden yapınan açıklamada Havuzların ücretleri ,hafta arası 23 TL Hafta sonu 28 TL ;Aile odalarının ise hafta arası 55 TL Hafta sonu 65 TL olarak açıklandı . Bu hizmetlerden yararlanmak isteyen vatandaşların 0262 433 23 23 nolu telefondan iletişime geçebilecekleride ifade ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.