ILICA YOLUNDAN ŞİKAYET VAR

Gölcük 05.06.2017 - 09:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ILICA YOLUNDAN ŞİKAYET VAR

Gölcük Belediyesi'nin en büyük yatırım projelerinden Yazlık Ilıca'nın bulunduğu Ayazma Caddesi’nin bir kısmının hala asfaltlanmaması mahalle sakinlerini isyan ettirdi.

Yazlık Ilıca önünde toplanan mahalle sakinleri 3 yıldır tüm uğraşlarına rağmen asfaltlanmayan yolda basın açıklaması yaparak, yetkililere yolun yapılması için seslendi. Mahalle sakinleri, “Yol medeniyettir, medeniyet istiyoruz. Yol olmadan nasıl kalkınacak bu ilçe” dedi.  MEDENİYET İSTİYORUZ Mahalle sakinlerinden 51 yaşındaki Ahmet Çelik, “Ben 4 yıldır burada oturuyorum. Ayazma Caddesi sonunda bulunan yolda asfalt yok. Belediye buraya Yazlık Ilıca gibi büyük bir tesis yaptı ancak yolu yapmıyor. Yolda oluşan çukurlar yüzünden arabalar geçemiyor. Böyle bir tesise bu yol yakışmıyor. Yol medeniyettir demişler. Biz medeniyet istiyoruz” dedi. Mahalle sakini 48 yaşındaki Zafer Yavuz, “Yolun bozuk olması bir yana yolda ışıklandırma yok. İnsanlar nereye gittiğini görmüyor. Yol hep çukur dolu yapılmalı bir an önce. Biz hizmet istiyoruz. Yolun kenarında bir de su kanalı var. Kokular geliyor. Islah çalışması yapılmalı. Sayın başkanımız Mehmet Ellibeş’ten hizmet yapılmasını talep ediyoruz” dedi.    İŞLETMEMİ KAPATMAK ZORUNDA KALDIM Tesisatçı dükkanı olan ve mahalle sakinlerinden İbrahim Çiçek, “2 yıldır burada tesisatçılık yapıyordum. Buraya bir yatırım yapılacak diye güvendim ve işletme açtım. İstediğim potansiyeli yakalayamadım. Sırf hizmet yapılmadığı için zarar ettim kapatmak zorunda kaldım. Hizmet olmadığı için insanlar buraya yatırım yapmaktan çekiniyor. Mahalleli toz toprak içinde yürüyemiyor. Turist nasıl gelsin. Dünyanın yatırımı yapıldı buraya ama yol yok. İnsanlar yatırım yapmak istiyor ama yo yok. Burası nasıl kalkınacak?” şeklinde konuştu. 
Gölcük Belediyesi'nin en büyük yatırım projelerinden Yazlık Ilıca'nın bulunduğu Ayazma Caddesi’nin bir kısmının hala asfaltlanmaması mahalle sakinlerini isyan ettirdi.

Yazlık Ilıca önünde toplanan mahalle sakinleri 3 yıldır tüm uğraşlarına rağmen asfaltlanmayan yolda basın açıklaması yaparak, yetkililere yolun yapılması için seslendi. Mahalle sakinleri, “Yol medeniyettir, medeniyet istiyoruz. Yol olmadan nasıl kalkınacak bu ilçe” dedi. 

MEDENİYET İSTİYORUZ
Mahalle sakinlerinden 51 yaşındaki Ahmet Çelik, “Ben 4 yıldır burada oturuyorum. Ayazma Caddesi sonunda bulunan yolda asfalt yok. Belediye buraya Yazlık Ilıca gibi büyük bir tesis yaptı ancak yolu yapmıyor. Yolda oluşan çukurlar yüzünden arabalar geçemiyor. Böyle bir tesise bu yol yakışmıyor. Yol medeniyettir demişler. Biz medeniyet istiyoruz” dedi. Mahalle sakini 48 yaşındaki Zafer Yavuz, “Yolun bozuk olması bir yana yolda ışıklandırma yok. İnsanlar nereye gittiğini görmüyor. Yol hep çukur dolu yapılmalı bir an önce. Biz hizmet istiyoruz. Yolun kenarında bir de su kanalı var. Kokular geliyor. Islah çalışması yapılmalı. Sayın başkanımız Mehmet Ellibeş’ten hizmet yapılmasını talep ediyoruz” dedi.
  
İŞLETMEMİ KAPATMAK ZORUNDA KALDIM
Tesisatçı dükkanı olan ve mahalle sakinlerinden İbrahim Çiçek, “2 yıldır burada tesisatçılık yapıyordum. Buraya bir yatırım yapılacak diye güvendim ve işletme açtım. İstediğim potansiyeli yakalayamadım. Sırf hizmet yapılmadığı için zarar ettim kapatmak zorunda kaldım. Hizmet olmadığı için insanlar buraya yatırım yapmaktan çekiniyor. Mahalleli toz toprak içinde yürüyemiyor. Turist nasıl gelsin. Dünyanın yatırımı yapıldı buraya ama yol yok. İnsanlar yatırım yapmak istiyor ama yo yok. Burası nasıl kalkınacak?” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.