LASTİK İŞ

ILICAYA HAYRAN KALDILAR

Gündem 08.10.2019 - 17:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ILICAYA HAYRAN KALDILAR

Projeler üretmek adına şehri insanları tanımak lazım diyen İdealist Gençlik Derneği (İGDER)üyeleri, Kocaeli doğa turunun ardından şimdi de Gölcük ve Karamürsel turu yaptı.

Projeler üretmek adına şehri insanları tanımak lazım diyen İdealist Gençlik Derneği (İGDER)üyeleri, Kocaeli doğa turunun ardından şimdi de Gölcük ve Karamürsel turu yaptı. Şehri tüm detaylarıyla tanıma adına gez gör turlarına devam eden İGDER üyeleri, geziye Gölcük Yazlık Ilıca Tesisleri’nden başlayıp Tarihi Kazıklı Kervan Sarayı, Saraylı Köyü, Sultan Baba Türbesi ile devam etti. İGDER’in son durağı ise Karamürsel oldu. Dernek ayrıca geçtiğimiz haftalarda yaptığı Edirne gezisiyle de sesini geniş çapta duyurmuştu. ‘BoŞ DURMUYORUZ’ Gezide konuşma yapan İGDER Başkanı Ferhat Ertem, “Öncelikle gezimize katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Başarı bir ekip işidir dernek çalışması ise bir gönül işidir hamdolsun hiç bir ayı boş geçmiyor en az iki etkinlik yapıyoruz bizler şehrimize ve tüm canlılara hizmet etmek istiyoruz ondan dolayı şehrimizi yakından tanımamız gerektiğini de biliyoruz. Şehrimizi yakından tanıyacağız dününü bugünü bilen yarını hesaplayan ve güzel yarınlar için çalışan  idealist bir gençlik yetiştireceğiz. Çünkü gayemiz idealist bir toplumdur ve biz biliyoruz ki idealist bir toplum idealist bir gençlikten geçer” dedi.
Projeler üretmek adına şehri insanları tanımak lazım diyen İdealist Gençlik Derneği (İGDER)üyeleri, Kocaeli doğa turunun ardından şimdi de Gölcük ve Karamürsel turu yaptı.

Projeler üretmek adına şehri insanları tanımak lazım diyen İdealist Gençlik Derneği (İGDER)üyeleri, Kocaeli doğa turunun ardından şimdi de Gölcük ve Karamürsel turu yaptı. Şehri tüm detaylarıyla tanıma adına gez gör turlarına devam eden İGDER üyeleri, geziye Gölcük Yazlık Ilıca Tesisleri’nden başlayıp Tarihi Kazıklı Kervan Sarayı, Saraylı Köyü, Sultan Baba Türbesi ile devam etti. İGDER’in son durağı ise Karamürsel oldu. Dernek ayrıca geçtiğimiz haftalarda yaptığı Edirne gezisiyle de sesini geniş çapta duyurmuştu.

‘BoŞ DURMUYORUZ’
Gezide konuşma yapan İGDER Başkanı Ferhat Ertem, “Öncelikle gezimize katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Başarı bir ekip işidir dernek çalışması ise bir gönül işidir hamdolsun hiç bir ayı boş geçmiyor en az iki etkinlik yapıyoruz bizler şehrimize ve tüm canlılara hizmet etmek istiyoruz ondan dolayı şehrimizi yakından tanımamız gerektiğini de biliyoruz. Şehrimizi yakından tanıyacağız dününü bugünü bilen yarını hesaplayan ve güzel yarınlar için çalışan  idealist bir gençlik yetiştireceğiz. Çünkü gayemiz idealist bir toplumdur ve biz biliyoruz ki idealist bir toplum idealist bir gençlikten geçer” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.