LASTİK İŞ

IŞIK'IN İLK ZİYARETİ VALİ'YE

Gündem 28.07.2017 - 09:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

IŞIK'IN İLK ZİYARETİ VALİ'YE

Başbakan Yardımcılığı görevine getirildikten sonra kentimize ilk resmi ziyareti Vali Hüseyin Aksoy’a gerçekleştiren Fikri Işık yaptığı konuşmada, “Görev süremiz bitene kadar ülkemiz ve şehrimiz için çalışacağız” dedi

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen kabine değişikliği ile Başbakan Yardımcılığı görevine getirilen Fikri Işık yeni görevine getirildikten sonra kentimizdeki ilk ziyaretini Vali Hüseyin Aksoy’a gerçekleştirdi. Yaklaşık 2 saatlik bir gecikmeyle Cengiz Topel Havaalanı’na iniş yapan Işık’ı Vali Hüseyin Aksoy karşıladı. Karşılamanın ardından Vali Aksoy ve Başbakan Yardımcısı Fikri Işık Valilik binasına geldi. Ziyarete AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan da katılım gösterdi.   “ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Ziyarette açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, “65. Hükümette bakanlar kurulunda yapılan değişiklikle başbakan yardımcılığı görevine atandım. Görev alanlarımız pazartesi günü belli oldu. Kocaeli milletvekili olduğum için kentimizin sorunlarını en yakından takip etmeye çalıştığım için ilk resmi ziyareti vali beye yapmak istedik. Bundan sonraki görevimize Başbakan Yardımcısı olarak devam edeceğiz. Yoğun bir şekilde görev süremiz bitene kadar ülkemiz ve şehrimiz için çalışacağız. Ülkemizin huzuru, refahı için çalışırken diğer taraftan kentimizdeki sorunların çözümü ve yeni çalışmaların yapılması için tüm belediye başkanlarımızla ve STK’larımızla çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimizin geleceğe hazırlanma noktasında elimizden geleni yapacağız” dedi.  
Başbakan Yardımcılığı görevine getirildikten sonra kentimize ilk resmi ziyareti Vali Hüseyin Aksoy’a gerçekleştiren Fikri Işık yaptığı konuşmada, “Görev süremiz bitene kadar ülkemiz ve şehrimiz için çalışacağız” dedi

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen kabine değişikliği ile Başbakan Yardımcılığı görevine getirilen Fikri Işık yeni görevine getirildikten sonra kentimizdeki ilk ziyaretini Vali Hüseyin Aksoy’a gerçekleştirdi. Yaklaşık 2 saatlik bir gecikmeyle Cengiz Topel Havaalanı’na iniş yapan Işık’ı Vali Hüseyin Aksoy karşıladı. Karşılamanın ardından Vali Aksoy ve Başbakan Yardımcısı Fikri Işık Valilik binasına geldi. Ziyarete AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan da katılım gösterdi.

 

“ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ziyarette açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, “65. Hükümette bakanlar kurulunda yapılan değişiklikle başbakan yardımcılığı görevine atandım. Görev alanlarımız pazartesi günü belli oldu. Kocaeli milletvekili olduğum için kentimizin sorunlarını en yakından takip etmeye çalıştığım için ilk resmi ziyareti vali beye yapmak istedik. Bundan sonraki görevimize Başbakan Yardımcısı olarak devam edeceğiz. Yoğun bir şekilde görev süremiz bitene kadar ülkemiz ve şehrimiz için çalışacağız. Ülkemizin huzuru, refahı için çalışırken diğer taraftan kentimizdeki sorunların çözümü ve yeni çalışmaların yapılması için tüm belediye başkanlarımızla ve STK’larımızla çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimizin geleceğe hazırlanma noktasında elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.