LASTİK İŞ
ismail

IŞIK “GENÇLERİN DESTEĞİYLE BUGÜNE GELDİK”

Asayiş 06.06.2018 - 16:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

IŞIK “GENÇLERİN DESTEĞİYLE BUGÜNE GELDİK”

İzmit İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen 'Genç Kürsü' programında Alikahyalı gençlerle bir araya gelen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, “Türkiye, başkanlık sistemiyle daha güçlü olacak” dedi

AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen 'Genç Kürsü' programının konuğu Başbakan Yardımcısı Fikri Işık oldu. İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan ile çok sayıda genç katıldı. İlk kez oy kullanan gençlerin de katıldığı toplantıda gençler sordu, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık yanıtladı. SORULARI TEK TEK YANITLADI Alikahya'da yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren ve tramvayın Alikahya'dan geçeceğini belirten Işık, gençlersin Kocaeli Stadyumu'nun ne zaman açılacağıyla ilgili sorusuna da; “Bu sene açılacak. Aynı zamanda gençlerimizin antrenman yapabileceği, vakit geçirebileceği gençlik merkezimiz için çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı. Gençler, yapılan yatırımlar ve bölgenin ihtiyacı olarak gördükleri projeler hakkında da sorular yöneltip, önerilerini sundu. GENÇLERİN DESTEĞİYLE BUGÜNE GELDİK Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, dünyanın çok hızlı süreç aldığı bir dönemde olduğumuzu belirterek, “Gençlerimizin, vizyonlarını bizim yaşadığımız sıkıntılara maruz kalmadan hayata geçirmeleri için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini getirdik. Biz, gençlerin enerjisi, dinamizmi, heyecanı ve desteğiyle bugünlere geldik. Gençlere daha iyi bir gelecek bırakmak için vesayete meydan okuduk. Bunun için 24 Haziran seçimleri en çok da gençlerin seçimidir” dedi.
İzmit İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen 'Genç Kürsü' programında Alikahyalı gençlerle bir araya gelen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, “Türkiye, başkanlık sistemiyle daha güçlü olacak” dedi

AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen 'Genç Kürsü' programının konuğu Başbakan Yardımcısı Fikri Işık oldu. İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan ile çok sayıda genç katıldı. İlk kez oy kullanan gençlerin de katıldığı toplantıda gençler sordu, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık yanıtladı.

SORULARI TEK TEK YANITLADI
Alikahya'da yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren ve tramvayın Alikahya'dan geçeceğini belirten Işık, gençlersin Kocaeli Stadyumu'nun ne zaman açılacağıyla ilgili sorusuna da; “Bu sene açılacak. Aynı zamanda gençlerimizin antrenman yapabileceği, vakit geçirebileceği gençlik merkezimiz için çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı. Gençler, yapılan yatırımlar ve bölgenin ihtiyacı olarak gördükleri projeler hakkında da sorular yöneltip, önerilerini sundu.

GENÇLERİN DESTEĞİYLE BUGÜNE GELDİK
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, dünyanın çok hızlı süreç aldığı bir dönemde olduğumuzu belirterek, “Gençlerimizin, vizyonlarını bizim yaşadığımız sıkıntılara maruz kalmadan hayata geçirmeleri için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini getirdik. Biz, gençlerin enerjisi, dinamizmi, heyecanı ve desteğiyle bugünlere geldik. Gençlere daha iyi bir gelecek bırakmak için vesayete meydan okuduk. Bunun için 24 Haziran seçimleri en çok da gençlerin seçimidir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.