LASTİK İŞ
ismail

IŞIK GÖLCÜK'DE VATANDAŞI DİNLEDİ

Gündem 24.11.2017 - 10:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

IŞIK GÖLCÜK'DE VATANDAŞI DİNLEDİ

Gölcük’teki kafe, kahvehane işletmecileri son günlerde çokça sıklaşan sigara ve nargile yasağı ile ilgili baskınlardan duydukları rahatsızlığı dile getirmek üzere, ilçemize gelen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın cami çıkışı önünü kestiler, dert yandılar

Gölcük’teki kafe, kahvehane işletmecileri son günlerde çokça sıklaşan sigara ve nargile yasağı ile ilgili baskınlardan duydukları rahatsızlığı dile getirmek üzere, Hamidiye’ye Kestane Festivali’ne gelen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın cami çıkışı önünü kestiler. Büyük cezalar yiyen ve artık dükkanlarını kapatma noktasına gelen onlarca işletmeci bu durumdan kaynaklı büyük sıkıntı çektiklerini Işık’a dert yandılar.   ESNAF SİGARA YASAĞINDAN RAHATSIZ Sigara ve tütün mamulleri yasağına karşı olmadıklarını dile getiren işletmeciler, “Sigarayı sokaktan temizlenmesi gerektiğini düşünüyoruz. İnsanlar sokakta sigara içerken, çoluk çocuğun önüne çıkıyor. Bizler kapalı özel bölümlerde sigara içilmesine izin verilmesi gerektiğini düşünüyoruz, zaten Dünya’nın çoğu ülkesinde de yasak bu şekilde uygulanıyor” dediler. Mecliste özel alanda milletvekillerinin sigaralarını içtiklerini dile getiren ilçemiz kafe ve kahvehane işletmecileri, vatandaşlara ise neden böyle bir uygulama yapılmadığını Işık’a sordular. İşletmeciler ayrıca hemen her gün yapılan kontrollerden dolayı mekanlarını kapatma noktasına geldiklerini dile getirdiler ve ayrıca “Yasak böyle devam edecekse sigarayı yasaklayın kimse içemesin, olsun bitsin, yoksa biz biteceğiz” dediler.  Bakan Işık ise esnafları dinlerken bir süre onlarla görüştü.   
Gölcük’teki kafe, kahvehane işletmecileri son günlerde çokça sıklaşan sigara ve nargile yasağı ile ilgili baskınlardan duydukları rahatsızlığı dile getirmek üzere, ilçemize gelen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın cami çıkışı önünü kestiler, dert yandılar

Gölcük’teki kafe, kahvehane işletmecileri son günlerde çokça sıklaşan sigara ve nargile yasağı ile ilgili baskınlardan duydukları rahatsızlığı dile getirmek üzere, Hamidiye’ye Kestane Festivali’ne gelen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın cami çıkışı önünü kestiler. Büyük cezalar yiyen ve artık dükkanlarını kapatma noktasına gelen onlarca işletmeci bu durumdan kaynaklı büyük sıkıntı çektiklerini Işık’a dert yandılar.

 

ESNAF SİGARA YASAĞINDAN RAHATSIZ

Sigara ve tütün mamulleri yasağına karşı olmadıklarını dile getiren işletmeciler, “Sigarayı sokaktan temizlenmesi gerektiğini düşünüyoruz. İnsanlar sokakta sigara içerken, çoluk çocuğun önüne çıkıyor. Bizler kapalı özel bölümlerde sigara içilmesine izin verilmesi gerektiğini düşünüyoruz, zaten Dünya’nın çoğu ülkesinde de yasak bu şekilde uygulanıyor” dediler. Mecliste özel alanda milletvekillerinin sigaralarını içtiklerini dile getiren ilçemiz kafe ve kahvehane işletmecileri, vatandaşlara ise neden böyle bir uygulama yapılmadığını Işık’a sordular. İşletmeciler ayrıca hemen her gün yapılan kontrollerden dolayı mekanlarını kapatma noktasına geldiklerini dile getirdiler ve ayrıca “Yasak böyle devam edecekse sigarayı yasaklayın kimse içemesin, olsun bitsin, yoksa biz biteceğiz” dediler.  Bakan Işık ise esnafları dinlerken bir süre onlarla görüştü. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.