IŞIK KÖYLERİ GEZDİ

Asayiş 01.12.2018 - 18:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

IŞIK KÖYLERİ GEZDİ

Önceki dönem Başbakan yardımcısı Kocaeli AKP Milletvekili Fikri Işık Gölcük'e gelerek seri ziyaretlerde bulundu. Fikri Işık'a Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AKP ilçe Başkan ayrdımcısı Mustafa Alkan ile teşkilatlardan sorumlu Başkan yardımcısı Çetin Seymen eşlik etti.

Önceki Dönem Başbakan Yardımcısı AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Gölcük’ee yapmış olduğu Ziyarette köyleri gezerek vatandaşlar ile bir araya geldi. Akşam mesaisini Gölcük’de  geçiren Işık; Selimiye, Lütfiye, Sofular, Mesruriye ve Ayvazpınar köylerini ziyaret etti. Işık’a Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti İlçe Yöneticileri eşlik etti. Vatandaşların talepleri ve sorunlarını birebir dinlemek için gezen Işık, “Girdiğimiz 14. seçim sonucunda da gülen taraf biz olduk. Çünkü biz iyi niyetle, samimiyetle, gayretle ve uyum içerisinde çalıştığımız için başarı bize nasip oluyor. Bunu muhalefet yapamadığı için seçimden sonra hangi mazereti üretirizin çalışmasını yapıyor. Hiçbir mazeret başarının yerini tutmaz. Biz bu prensibe inandığımız için mazeret üretmiyoruz.  “Yerel seçimlere  hazırız. Yerel seçimlerde yüzde 50'nin üzerinde bir oyla zaferimizi ilan edeceğiz. Gölcük halkına hizmet etmenin onur ve gururunu hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Durmak yok, yola devam” şeklinde konuştu. Işık, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden programda  köylülerin taleplerini dinledi ve sorularını yanıtladı. Misafirlerini ağırlayan köy halkı, kendilerine yapmış olduğu ziyaretten ötürü Önceki Dönem Başbakan Yardımcısı AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’a teşekkür ettiler.
Önceki dönem Başbakan yardımcısı Kocaeli AKP Milletvekili Fikri Işık Gölcük'e gelerek seri ziyaretlerde bulundu. Fikri Işık'a Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AKP ilçe Başkan ayrdımcısı Mustafa Alkan ile teşkilatlardan sorumlu Başkan yardımcısı Çetin Seymen eşlik etti.

Önceki Dönem Başbakan Yardımcısı AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Gölcük’ee yapmış olduğu Ziyarette köyleri gezerek vatandaşlar ile bir araya geldi. Akşam mesaisini Gölcük’de  geçiren Işık; Selimiye, Lütfiye, Sofular, Mesruriye ve Ayvazpınar köylerini ziyaret etti. Işık’a Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti İlçe Yöneticileri eşlik etti.
Vatandaşların talepleri ve sorunlarını birebir dinlemek için gezen Işık, “Girdiğimiz 14. seçim sonucunda da gülen taraf biz olduk. Çünkü biz iyi niyetle, samimiyetle, gayretle ve uyum içerisinde çalıştığımız için başarı bize nasip oluyor. Bunu muhalefet yapamadığı için seçimden sonra hangi mazereti üretirizin çalışmasını yapıyor. Hiçbir mazeret başarının yerini tutmaz. Biz bu prensibe inandığımız için mazeret üretmiyoruz. 
“Yerel seçimlere  hazırız. Yerel seçimlerde yüzde 50'nin üzerinde bir oyla zaferimizi ilan edeceğiz. Gölcük halkına hizmet etmenin onur ve gururunu hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Durmak yok, yola devam” şeklinde konuştu.

Işık, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden programda  köylülerin taleplerini dinledi ve sorularını yanıtladı. Misafirlerini ağırlayan köy halkı, kendilerine yapmış olduğu ziyaretten ötürü Önceki Dönem Başbakan Yardımcısı AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’a teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.