LASTİK İŞ
ismail

IŞIKLI’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Eğitim 20.09.2016 - 17:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

IŞIKLI’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Bestelediği başarılı dizi ve film müzikleriyle Yurt içi ve yurt dışında aldığı ödüllerle adından söz ettiren Toygar Işıklı TEMAD aracılığı ile ilçemizde ihtiyaç sahibi bir öğrenciye burs verecek.

Bestelediği başarılı dizi ve film müzikleriyle Yurt içi ve yurt dışında aldığı ödüllerle adından söz ettiren Toygar Işıklı ilçemizde bir öğrenciye burs verecek TEMAD’ın her yıl üyelerinin desteği ile ihtiyaç sahibi öğrencilere verdiği bursa estelediği başarılı dizi ve film müzikleriyle Yurt içi ve yurt dışında aldığı ödüllerle adından söz ettiren Toygar Işıklı’dan destek geldi. Işıklı öğrencilerden birinin bursunu üstlendi. BAŞKAN’DAN TEŞEKKÜR TEMAD Başkanı Bekir Tülü “ Meslektaşımız Ahmet Işıklı' nın oğlu sanatçı Toygar Işıklı geçen yıl olduğu gibi bu senede bir öğrenciye burs vermiştir.Katkılarından dolayı teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.  GENÇLER OKUSUN TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, yeni eğitim ve öğretim yılında da 12 öğrenciye burs verdiklerini belirtti. TEMAD, 10 ay süreyle ayda 200 TL burs veriyor. Bu yıl sadece asker ailelerin çocukları değil, sivil ailelerin üniversiteye giden çocukları da burs verecek. Burs başvuruları tamamlandı. Başkan Tülü,  “Bizler TEMAD ailesi olarak her yıl asker ailelerimizin çocuklarına eğitim burslarımızı veriyoruz. Yeni eğitim ve öğretim döneminde de burslarımızı vereceğiz. Bu yıl da geçtiğimiz sene olduğu gibi birkaç sivil ailelerin çocuklarına da burs vereceğiz. Fakat bunun için bazı kriterler var. TEMAD yönetimi olarak bizler hangi ailelilerin çocuklarına burs vereceğimizi değerlendirip, ona göre burs veriyoruz. Bu senede burs miktarımız 200 lira” dedi.
Bestelediği başarılı dizi ve film müzikleriyle Yurt içi ve yurt dışında aldığı ödüllerle adından söz ettiren Toygar Işıklı TEMAD aracılığı ile ilçemizde ihtiyaç sahibi bir öğrenciye burs verecek.

Bestelediği başarılı dizi ve film müzikleriyle Yurt içi ve yurt dışında aldığı ödüllerle adından söz ettiren Toygar Işıklı ilçemizde bir öğrenciye burs verecek

TEMAD’ın her yıl üyelerinin desteği ile ihtiyaç sahibi öğrencilere verdiği bursa estelediği başarılı dizi ve film müzikleriyle Yurt içi ve yurt dışında aldığı ödüllerle adından söz ettiren Toygar Işıklı’dan destek geldi. Işıklı öğrencilerden birinin bursunu üstlendi.
BAŞKAN’DAN TEŞEKKÜR
TEMAD Başkanı Bekir Tülü “ Meslektaşımız Ahmet Işıklı' nın oğlu sanatçı Toygar Işıklı geçen yıl olduğu gibi bu senede bir öğrenciye burs vermiştir.Katkılarından dolayı teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. 
GENÇLER OKUSUN
TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, yeni eğitim ve öğretim yılında da 12 öğrenciye burs verdiklerini belirtti. TEMAD, 10 ay süreyle ayda 200 TL burs veriyor. Bu yıl sadece asker ailelerin çocukları değil, sivil ailelerin üniversiteye giden çocukları da burs verecek. Burs başvuruları tamamlandı. Başkan Tülü,  “Bizler TEMAD ailesi olarak her yıl asker ailelerimizin çocuklarına eğitim burslarımızı veriyoruz. Yeni eğitim ve öğretim döneminde de burslarımızı vereceğiz. Bu yıl da geçtiğimiz sene olduğu gibi birkaç sivil ailelerin çocuklarına da burs vereceğiz. Fakat bunun için bazı kriterler var. TEMAD yönetimi olarak bizler hangi ailelilerin çocuklarına burs vereceğimizi değerlendirip, ona göre burs veriyoruz. Bu senede burs miktarımız 200 lira” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.