LASTİK İŞ

IZGARA DÜNYASI'NIN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ..

Ekonomi 31.07.2017 - 10:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

IZGARA DÜNYASI'NIN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ..

Çarşı merkezinde hizmet Gölcüklü esnaflar, gelişen be büyüyen dünyamıza ayak uydurmaya başladı. Yıllardır, aynı vitrin ve aynı görüntü ile müşterilerine hizmet veren, bazı esnaflar kendilerini yenilerek, modern çağa ayak uydurmaya başladılar.  Bu isimlerden birisi de, Merkez Mahallesi 20. Sokak eski adıyla Zafer Sokak'ta köfte ve kebap sektöründe hizmet veren Faruk Gökbayrak'a ait Izgara Dünyası. Gökbayrak, uzun zamandır dükkanının dış görünümü güzelleştirmek ve görsel güzellik katmak adına verdiği çabanın sonunda muradına erdi.  Dükkanının tabelasını ve girişini dekoret ettiren Gökbayrak, bu hamlesiyle, Izgara Dünyası'nın çehresini değiştirdi. Gerçekten de yenilenmiş haliyle Izgara Dünyası özellikle akşam saatlerindeki ışıklandırmasıyla, adeta etrafına ışık saçıyor. Mantar Pano ekibi olarak, bizde Faruk Özbayrak'ı bu hamlesinden ötürü teşekür ediyor, Izgara Dünyası'na hayırlı bol kazançlar nasip ediyoruz.  

Çarşı merkezinde hizmet Gölcüklü esnaflar, gelişen be büyüyen dünyamıza ayak uydurmaya başladı. Yıllardır, aynı vitrin ve aynı görüntü ile müşterilerine hizmet veren, bazı esnaflar kendilerini yenilerek, modern çağa ayak uydurmaya başladılar. 
Bu isimlerden birisi de, Merkez Mahallesi 20. Sokak eski adıyla Zafer Sokak'ta köfte ve kebap sektöründe hizmet veren Faruk Gökbayrak'a ait Izgara Dünyası. Gökbayrak, uzun zamandır dükkanının dış görünümü güzelleştirmek ve görsel güzellik katmak adına verdiği çabanın sonunda muradına erdi. 
Dükkanının tabelasını ve girişini dekoret ettiren Gökbayrak, bu hamlesiyle, Izgara Dünyası'nın çehresini değiştirdi. Gerçekten de yenilenmiş haliyle Izgara Dünyası özellikle akşam saatlerindeki ışıklandırmasıyla, adeta etrafına ışık saçıyor.
Mantar Pano ekibi olarak, bizde Faruk Özbayrak'ı bu hamlesinden ötürü teşekür ediyor, Izgara Dünyası'na hayırlı bol kazançlar nasip ediyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.