Bu kafesler ilgi çekiyor.

20.07.2013 - 15:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Bu kafesler ilgi çekiyor.

Fabrika işçisi Recep Şahin’in kafasında tasarlayıp, el işçiliğiyle oluşturduğu kuş kafesleri ilgi çekiyor. Gölcük, Kavaklı mahallesi sakinlerinden, kırk üç yaşındaki fabrika işçisi Recep Şahin, boş zamanlarında kendi el işçiliğiyle oluşturduğu kuş kafesleri ile dikkat çekiyor. Birkaç yıl önce satın aldığı muhabbet kuşu için bir kafes yapmaya karar veren Şahin, daha önce hiç kuşlarla ve kafeslerle işi olmadığı için önce bocalamış. Zamanla kafasında tasarladığı kafes modelini el işçiliği ile oluşturmaya başlamış. Evde boş kaldıkça yeni fikirler üreterek, ruh dünyasını bu kafeslere yansıttığını söyleyen Recep Şahin, uzun zamanını aldığını söylediği kuş kafeslerini komşularının ve arkadaşlarının beğenmiş olmasıyla daha özenle yapmaya koyulmuş. Kontrplak, oyma ağaç ve çeşitli malzemelerle yaptığı kafesleri en son macun, zımpara ve üstüne vernikle tamamlayıp evinin bahçesinde kurumaya bırakınca; gelen-geçenin dikkatini çekmeye başlamış. “komşu ve arkadaşlarımın beğenmeleriyle daha fazla üretmeye başladım. İlgilenenlere, telefonumla ulaştıklarında uygun fiyata satabilirim.05345828021’den bana ulaşabilirler” diyerek el emeği kafesleri satışa sunduğunu belirtiyor.   Haber:İlhan Akbulut  

Fabrika işçisi Recep Şahin’in kafasında tasarlayıp, el işçiliğiyle oluşturduğu kuş kafesleri ilgi çekiyor.

Gölcük, Kavaklı mahallesi sakinlerinden, kırk üç yaşındaki fabrika işçisi Recep Şahin, boş zamanlarında kendi el işçiliğiyle oluşturduğu kuş kafesleri ile dikkat çekiyor. Birkaç yıl önce satın aldığı muhabbet kuşu için bir kafes yapmaya karar veren Şahin, daha önce hiç kuşlarla ve kafeslerle işi olmadığı için önce bocalamış. Zamanla kafasında tasarladığı kafes modelini el işçiliği ile oluşturmaya başlamış. Evde boş kaldıkça yeni fikirler üreterek, ruh dünyasını bu kafeslere yansıttığını söyleyen Recep Şahin, uzun zamanını aldığını söylediği kuş kafeslerini komşularının ve arkadaşlarının beğenmiş olmasıyla daha özenle yapmaya koyulmuş. Kontrplak, oyma ağaç ve çeşitli malzemelerle yaptığı kafesleri en son macun, zımpara ve üstüne vernikle tamamlayıp evinin bahçesinde kurumaya bırakınca; gelen-geçenin dikkatini çekmeye başlamış. “komşu ve arkadaşlarımın beğenmeleriyle daha fazla üretmeye başladım. İlgilenenlere, telefonumla ulaştıklarında uygun fiyata satabilirim.05345828021’den bana ulaşabilirler” diyerek el emeği kafesleri satışa sunduğunu belirtiyor.

 

Haber:İlhan Akbulut

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.