LASTİK İŞ

SAADET PARTİSİNDE SÜRPRİZ ADAY SEDAT ŞENOL

Asayiş 13.08.2013 - 10:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SAADET PARTİSİNDE SÜRPRİZ ADAY SEDAT ŞENOL

Saadet partisi Gölcük ilçe teşkilatı yerel seçimlere sessiz sedasız hazırlanıyor.

İlçe Başkanı İbrahim Akgündüz'e yerel seçimler ile ilgili sorular sorduk.Samimi ve içten cevaplar veren Saadet Partisi ilçe Başkanı İbrahim Akgündüz " şu an prensip kararı aldığımız için aday adaylarının isimleri hakkında konuşmam doğru olmaz.Zaten belirlediğimiz 5 aday adayının işlerinden dolayı isimlerini zikretmemiz doğru olmaz"dedi.  İlçe Başkanı İbrahim Akgündüz'e aday adaylarınızdan biri Sedat Şenol'mu sorusuna "mevcut adaylarımızın içinde ismi geçen Sedat Şenol abimizi de bu konspte değerlendiriyoruz.Yıllardır Milli Görüş çizgisinden sapmayan bu fikriyata aykırı hareket etmeyen Sedat Şenol abimizin yaşantısı ve çizgisi,Milli Görüş geleneğine uygundur" dedi. Saadet Partisi İlçe Başkanı Akgündüz "partimiz  geleneğinde ben adayım demek doğru değildir.Belediye Başkan adaylığını düşünmüyorum,böyle bir beklentim yok,işim gereği zaten çok yoğun olmama rağmen partim bana görev verirse görevden kaçmam"dedi. Akgündüz "önümüzdeki 15 günlük süreç içersinde adaylık konusunda gerekli açıklamaları yapacağız.Teşkilatımız titizlikle çalışmaya devam ediyor,yerel seçimlere iddialı bir adayla girmek için çalışıyoruz.Belirlediğimiz isimler üzerinde son kararı Gölcük kamuoyuyla paylaşacağız"dedi.
Saadet partisi Gölcük ilçe teşkilatı yerel seçimlere sessiz sedasız hazırlanıyor.
İlçe Başkanı İbrahim Akgündüz'e yerel seçimler ile ilgili sorular sorduk.Samimi ve içten cevaplar veren Saadet Partisi ilçe Başkanı İbrahim Akgündüz " şu an prensip kararı aldığımız için aday adaylarının isimleri hakkında konuşmam doğru olmaz.Zaten belirlediğimiz 5 aday adayının işlerinden dolayı isimlerini zikretmemiz doğru olmaz"dedi.
 İlçe Başkanı İbrahim Akgündüz'e aday adaylarınızdan biri Sedat Şenol'mu sorusuna "mevcut adaylarımızın içinde ismi geçen Sedat Şenol abimizi de bu konspte değerlendiriyoruz.Yıllardır Milli Görüş çizgisinden sapmayan bu fikriyata aykırı hareket etmeyen Sedat Şenol abimizin yaşantısı ve çizgisi,Milli Görüş geleneğine uygundur" dedi.
Saadet Partisi İlçe Başkanı Akgündüz "partimiz  geleneğinde ben adayım demek doğru değildir.Belediye Başkan adaylığını düşünmüyorum,böyle bir beklentim yok,işim gereği zaten çok yoğun olmama rağmen partim bana görev verirse görevden kaçmam"dedi.
Akgündüz "önümüzdeki 15 günlük süreç içersinde adaylık konusunda gerekli açıklamaları yapacağız.Teşkilatımız titizlikle çalışmaya devam ediyor,yerel seçimlere iddialı bir adayla girmek için çalışıyoruz.Belirlediğimiz isimler üzerinde son kararı Gölcük kamuoyuyla paylaşacağız"dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.