LASTİK İŞ
ismail

“ Hergün Seçim Var Gibi Çalışıyoruz“

Asayiş 20.08.2013 - 13:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

“ Hergün Seçim Var Gibi Çalışıyoruz“

AK Parti İlçe Teşkilatı İlçe Başkanı Sedat Yücel, başkanlığında haftalık toplantısını yaptı. Başkan Yücel “Biz sadece seçim döneminde çalışan parti değiliz. Her gün seçim var gibi çalışıyoruz ”dedi.

Ak parti İlçe Başkanı Sedat Yücel, AK parti kurulduğu günden beri il ve İlçe teşkilatlarının her gün çalıştığını belirtti. Yücel “Bizler diğer partiler gibi sadece seçim dönemlerinde çalışmıyoruz. Her gün çalışmalarımıza devam ediyor. Haftalık toplantılarımızı aksatmadan yapıyoruz. Mahalle yöneticilerimiz, Kadın kollarımız ve gençlik kollarımız çalışmalarını sürdürüyor. Diğer partiler seçimden seçime çalışma yapıyor” dedi.  İL BAŞKANI SÖYLEYECEK Seçim çalışmalarını İl başkanı Mahmut Civelek'in söyleyeceğini belirten Yücel “İl Başkanımız Ankara'da Başbakanımızın İl başkanları toplantısına katıldı. Adaylarımızı ve seçim çalışmamızı il başkanımız döndüğünde söyleyecek”dedi.  ADAY ERKEN BELİRLENECEK Mevcut Belediye başkanı Mehmet Ellibeş'in aday olduğunu söyleyen Yücel “Mevcut Belediye başkanımız zaman zaman basınla paylaşıyor. Aday olduğunu söylüyor. Belediye başkanımızla İlçemiz için projeler üretmeye çalışıyoruz. Yaptığımız Hiçbir yatırım seçim yatırımı değil. Başkanımızla el ele kol kola çalışmalarımıza devam ediyoruz. Önümüzdeki hafta güzel bir projeyi de sizlerle paylaşacağız. Genel Başkan yardımcımız ve Teşkilatlardan sorumlu başkanımız Ekrem Erdem'in İlçe başkanları ve Belediye Başkanları ile yaptığı toplantıda adaylarımızı diğer seçimler gibi geç değil erken açıklayacağını belirtti. Bu seçimlerde adayımız erken açıklanacak” dedi.  ADAYIM DİYENLERE İTİBAR ETMİYORUZ Genel Merkezin seçim sürecini açıklamadan açıklama yapanlara itibar etmediklerini belirten Yücel “MHP ve CHP aday adaylarını erken açıkladı. AK Parti henüz seçim stardına girmedi. Genel Merkezimiz seçim çalışmalarını daha açıklamadan adayım diyenlere itibar etmiyoruz” dedi.  SANDIK GÖREVLİLERİ HAZIR Genel Merkezin verdiği çalışma programı kapsamında çalışmalarını tamamladıklarını belirten Yücel “Bizler Genel merkezin hazırladığı çalışma programı kapsamında internet ortamında seçim görevlilerimizi tamamladık. Genel merkez telefonla arayarak ta teyit ediyor” dedi.      
AK Parti İlçe Teşkilatı İlçe Başkanı Sedat Yücel, başkanlığında haftalık toplantısını yaptı. Başkan Yücel “Biz sadece seçim döneminde çalışan parti değiliz. Her gün seçim var gibi çalışıyoruz ”dedi.

Ak parti İlçe Başkanı Sedat Yücel, AK parti kurulduğu günden beri il ve İlçe teşkilatlarının her gün çalıştığını belirtti. Yücel “Bizler diğer partiler gibi sadece seçim dönemlerinde çalışmıyoruz. Her gün çalışmalarımıza devam ediyor. Haftalık toplantılarımızı aksatmadan yapıyoruz. Mahalle yöneticilerimiz, Kadın kollarımız ve gençlik kollarımız çalışmalarını sürdürüyor. Diğer partiler seçimden seçime çalışma yapıyor” dedi. 

İL BAŞKANI SÖYLEYECEK

Seçim çalışmalarını İl başkanı Mahmut Civelek'in söyleyeceğini belirten Yücel “İl Başkanımız Ankara'da Başbakanımızın İl başkanları toplantısına katıldı. Adaylarımızı ve seçim çalışmamızı il başkanımız döndüğünde söyleyecek”dedi. 

ADAY ERKEN BELİRLENECEK

Mevcut Belediye başkanı Mehmet Ellibeş'in aday olduğunu söyleyen Yücel “Mevcut Belediye başkanımız zaman zaman basınla paylaşıyor. Aday olduğunu söylüyor. Belediye başkanımızla İlçemiz için projeler üretmeye çalışıyoruz. Yaptığımız Hiçbir yatırım seçim yatırımı değil. Başkanımızla el ele kol kola çalışmalarımıza devam ediyoruz. Önümüzdeki hafta güzel bir projeyi de sizlerle paylaşacağız. Genel Başkan yardımcımız ve Teşkilatlardan sorumlu başkanımız Ekrem Erdem'in İlçe başkanları ve Belediye Başkanları ile yaptığı toplantıda adaylarımızı diğer seçimler gibi geç değil erken açıklayacağını belirtti. Bu seçimlerde adayımız erken açıklanacak” dedi. 

ADAYIM DİYENLERE İTİBAR ETMİYORUZ

Genel Merkezin seçim sürecini açıklamadan açıklama yapanlara itibar etmediklerini belirten Yücel “MHP ve CHP aday adaylarını erken açıkladı. AK Parti henüz seçim stardına girmedi. Genel Merkezimiz seçim çalışmalarını daha açıklamadan adayım diyenlere itibar etmiyoruz” dedi. 

SANDIK GÖREVLİLERİ HAZIR

Genel Merkezin verdiği çalışma programı kapsamında çalışmalarını tamamladıklarını belirten Yücel “Bizler Genel merkezin hazırladığı çalışma programı kapsamında internet ortamında seçim görevlilerimizi tamamladık. Genel merkez telefonla arayarak ta teyit ediyor” dedi.

 

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.