LASTİK İŞ

TERMİNAL ARKASINDA KORKUTAN YANGIN

Gündem 03.08.2013 - 18:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TERMİNAL ARKASINDA KORKUTAN YANGIN

Dumlupınar mahallesi 57.sokakta Gölcük Belediyesine ait seçim sandıklarına ait depoda nedeni bilineyen bir sebeptan dolayı yangın çıktı

.Çıkan Yangında seçim sandıklarının bir bölümü zarar gördü.Olay Yerine gelen itfaiye ekiplerinin özverili çabaları sayesinde yangın kontrol altına alınıp,söndürüldü.Yangın da ölen yada yaralanan olmadığına sevinen vatandaşlar Belediyenin ilgisizliğinden şikayetçiler. Belediye ye ait depo da yangının çıkış sebepi araştırılmaya başlandı.Önümüzdeki günlerde itfaiye raporuyla yangının çıkış sebebi belli olacak.
Dumlupınar mahallesi 57.sokakta Gölcük Belediyesine ait seçim sandıklarına ait depoda nedeni bilineyen bir sebeptan dolayı yangın çıktı
.Çıkan Yangında seçim sandıklarının bir bölümü zarar gördü.Olay Yerine gelen itfaiye ekiplerinin özverili çabaları sayesinde yangın kontrol altına alınıp,söndürüldü.Yangın da ölen yada yaralanan olmadığına sevinen vatandaşlar Belediyenin ilgisizliğinden şikayetçiler.
Belediye ye ait depo da yangının çıkış sebepi araştırılmaya başlandı.Önümüzdeki günlerde itfaiye raporuyla yangının çıkış sebebi belli olacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.