A MİLLİLER İZLANDA İLE OYNUYOR

05.10.2017 - 22:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

A MİLLİLER İZLANDA İLE OYNUYOR

A Milli Takımımız, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'ndaki 9. maçında yarın İzlanda ile karşılaşacak

Eskişehir Yeni Stadyumu'nda oynanacak müsabaka saat 21.45'te başlayacak. Maçı Polonya Futbol Federasyonu’ndan Szymon Marciniak yönetede MAÇI POLONYALILAR YÖNETECEK Türkiye ile İzlanda arasında, Eskişehir Yeni Stadyumu'nda oynanacak müsabaka saat 21.45'te başlayacak. Maçı Polonya Futbol Federasyonu'ndan Szymon Marciniak yönetecek. Marciniak'ın yardımcılıklarını Pawel Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tomasz Musial olacak. Karşılaşma TV8'den canlı olarak yayınlanacak. I Grubu'nda ayrıca Kosova-Ukrayna ve Hırvatistan-Finlandiya karşılaşmaları oynanacak. HAYDİ ESKİŞEHİR SÖZ SİZDE Millî Takımımız 34 bin 930 seyirci kapasitesine sahip Eskişehir Yeni Stadı'nda üçüncü maçına çıkıyor. İlk sınavını özel maçta Moldova karşısında verip 3-1 kazanan Milli Takımımız ilk resmi maçını geçtiğimiz ay Hırvatistan'la oynadı. Millîlerimiz, Mircea Lucescu yönetimindeki bu çok kritik ilk iç saha maçından da 75'inci dakikada Cenk Tosun'un golüyle 1-0 galibiyetle ayrılmasını bildi. İZLANDA İLE 11’İNCİ RANDEVU Avrupa futbolunun yükselen değeri İzlanda'yla bugüne dek oynadığımız 10 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik, 6 yenilgi aldık. Attığımız 10 gole karşılık İzlandalılardan 18 gol yedik. İlk galibiyetimizi 1994'te 5-0'lık ezici skorla elde ederken, Kuzeyli rakibimizi bundan 2 yıl önce EURO 2016 eleme grubunda attığımız o unutulmaz son dakika golüyle mağlup ederek final vizesini kaptık.   
A Milli Takımımız, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'ndaki 9. maçında yarın İzlanda ile karşılaşacak

Eskişehir Yeni Stadyumu'nda oynanacak müsabaka saat 21.45'te başlayacak. Maçı Polonya Futbol Federasyonu’ndan Szymon Marciniak yönetede

MAÇI POLONYALILAR YÖNETECEK

Türkiye ile İzlanda arasında, Eskişehir Yeni Stadyumu'nda oynanacak müsabaka saat 21.45'te başlayacak. Maçı Polonya Futbol Federasyonu'ndan Szymon Marciniak yönetecek. Marciniak'ın yardımcılıklarını Pawel Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tomasz Musial olacak. Karşılaşma TV8'den canlı olarak yayınlanacak. I Grubu'nda ayrıca Kosova-Ukrayna ve Hırvatistan-Finlandiya karşılaşmaları oynanacak.

HAYDİ ESKİŞEHİR SÖZ SİZDE

Millî Takımımız 34 bin 930 seyirci kapasitesine sahip Eskişehir Yeni Stadı'nda üçüncü maçına çıkıyor. İlk sınavını özel maçta Moldova karşısında verip 3-1 kazanan Milli Takımımız ilk resmi maçını geçtiğimiz ay Hırvatistan'la oynadı. Millîlerimiz, Mircea Lucescu yönetimindeki bu çok kritik ilk iç saha maçından da 75'inci dakikada Cenk Tosun'un golüyle 1-0 galibiyetle ayrılmasını bildi.

İZLANDA İLE 11’İNCİ RANDEVU

Avrupa futbolunun yükselen değeri İzlanda'yla bugüne dek oynadığımız 10 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik, 6 yenilgi aldık. Attığımız 10 gole karşılık İzlandalılardan 18 gol yedik. İlk galibiyetimizi 1994'te 5-0'lık ezici skorla elde ederken, Kuzeyli rakibimizi bundan 2 yıl önce EURO 2016 eleme grubunda attığımız o unutulmaz son dakika golüyle mağlup ederek final vizesini kaptık. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.