ABANOZ’U SEVENLERİ UĞURLADI

09.01.2017 - 16:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ABANOZ’U SEVENLERİ UĞURLADI

İstanbul eski emekli Emniyet Müdürü Kazım Abanoz dün son yolculuğuna, cemaati olduğu Kavaklı Camii'nden son yolculuğuna dualar eşliğinde uğurlandı. Abanoz'u son yolculuğunda sevenleri, dostları ve emniyet teşkilatı yalnız bırakmadı

69 yaşındaki İstanbul eski emekli Emniyet Müdürü Kazım Abanoz dün son yolculuğuna, cemaati olduğu Kavaklı Camii'nden son yolculuğuna dualar eşliğinde uğurlandı. Abanoz'u son yolculuğunda sevenleri, dostları ve emniyet teşkilatı yalnız bırakmadı. Abanoz cenaze namazının ardından, Hamidiye Köyü'nde toprağa verildi. Kavaklı Mahallrsi sakinleri ile Kavaklı Camii cemaati, Abanaoz'un çok sevilen biri isim olduğunu belirterek, “Kavalı Mahallesi Kavaklı olalı, böyle bir cemaati ve kalabalığı bir arada görmemiştir” diyerek, Abanoz'un ne kadar sevildiğine dikkat çektiler.   İstanbul Eski Emniyet Müdürü ve İstihbarat Daire Başkanı Kazım Abanoz'u son yolculuğunda, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci başta olmak üzere çok sayıda polis müdürü ve meslektaşı ile Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Keskin, ilçe siyasi partilerin başkan ve yöneticileri, ilçemiz STK'ların başkan ve yöneticileri, çok sayıda muhtar ile Kavaklı Mahallesi sakinleri, dostları ve sevenleri ile ailesi uğurladı. Anaboz'un cenazesinde, Emniyet Genel Müdürlüğü olmak üzer pek çok ilin emniyet müdürünün çelenkleri dikkatlerden kaçmadı. Cenaze namazını, İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı ile Kavaklı Camii İmamı Gençağa Eren kıldırdı. Abanoz'un cenazesi Hamidiye Köyü'nde son yolculuğuna uğurlandı. 
İstanbul eski emekli Emniyet Müdürü Kazım Abanoz dün son yolculuğuna, cemaati olduğu Kavaklı Camii'nden son yolculuğuna dualar eşliğinde uğurlandı. Abanoz'u son yolculuğunda sevenleri, dostları ve emniyet teşkilatı yalnız bırakmadı

69 yaşındaki İstanbul eski emekli Emniyet Müdürü Kazım Abanoz dün son yolculuğuna, cemaati olduğu Kavaklı Camii'nden son yolculuğuna dualar eşliğinde uğurlandı. Abanoz'u son yolculuğunda sevenleri, dostları ve emniyet teşkilatı yalnız bırakmadı. Abanoz cenaze namazının ardından, Hamidiye Köyü'nde toprağa verildi. Kavaklı Mahallrsi sakinleri ile Kavaklı Camii cemaati, Abanaoz'un çok sevilen biri isim olduğunu belirterek, “Kavalı Mahallesi Kavaklı olalı, böyle bir cemaati ve kalabalığı bir arada görmemiştir” diyerek, Abanoz'un ne kadar sevildiğine dikkat çektiler.  

İstanbul Eski Emniyet Müdürü ve İstihbarat Daire Başkanı Kazım Abanoz'u son yolculuğunda, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci başta olmak üzere çok sayıda polis müdürü ve meslektaşı ile Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Keskin, ilçe siyasi partilerin başkan ve yöneticileri, ilçemiz STK'ların başkan ve yöneticileri, çok sayıda muhtar ile Kavaklı Mahallesi sakinleri, dostları ve sevenleri ile ailesi uğurladı. Anaboz'un cenazesinde, Emniyet Genel Müdürlüğü olmak üzer pek çok ilin emniyet müdürünün çelenkleri dikkatlerden kaçmadı. Cenaze namazını, İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı ile Kavaklı Camii İmamı Gençağa Eren kıldırdı. Abanoz'un cenazesi Hamidiye Köyü'nde son yolculuğuna uğurlandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.